Olcay Şahan'ın cevabı Twitter'da TT oldu

Düzenleyen:
Olcay Şahan'ın cevabı Twitter'da TT oldu

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın yıldızı Olcay Şahan derbi sonrası gazetecinin "Beşiktaş için 'Şampi...' diyebilir miyiz?" sorusuna "Şampi ne demek" diye sorunca twitter'da TT oldu.

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 yendi. Siyah-Beyazlıların milli futbolcusu Olcay Şahan, sahadan galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Olcay, "Galatasaray normal şartlarda beklentiler neyse onu yaptı ama futbol böyle dürüstçe oynanınca güzel oluyor. Bugün iki takım da bunu kanıtladı. Biz önümüze bakıyoruz, arkamızdakiler de hâlâ bize bakıyor" dedi.

"ŞAMPİ NE DEMEK?"

Olcay, bir gazetecinin "Beşiktaş için 'Şampi...' diyebilir miyiz?" sorusuna "Şampi ne demek" yanıtını verince gülüşmeler yaşandı. Olcay'ın bu cevabı Twitter'da 'TT' (Trend Topic) oldu.

Gomez'in golü öncesi Oğuzhan-­Cenk paslaşmasının daha önemli olduğunu anlatan Olcay, "Takımda herkes işini yapıyor. Tolga ağabey, defans, orta saha işini süper yapıyor. Gomez'in işi de gol atmak. Onun için para kazanıyor. Benim işim gol attırmak ben de onun için para kazanıyorum" diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...