Süper golcüyü Galatasaray'a Mondragon getirecek

Düzenleyen:
Süper golcüyü Galatasaray'a Mondragon getirecek

SPOR Haberleri

Galatasaray yönetimi, Radamel Falcao'nun transferi için eski kalecisi Mondragon'dan yardım isteyecek.

Atletico Madrid'den Monaco'ya transfer olan ancak Fransa'dan İngiltere'ye geçen yıldız oyuncu, kiralık oynadığı Manchester United'ın ardından Chelsea'de de tutunamadı. Eski günlerini arayan ve Galatasaray'ın da forvet adayları arasında yer alan Falcao, yeni bir heyecan aradığını söyleyerek kendisini isteyen takımlara mesaj yolladı.

"YENİDEN BAŞROL OYUNCUSU OLABİLİRİM"

Fox Sports mikrofonlarına konuşan Kolombiyalı golcü, "Şu an benim için en önemlisi forma giyebileceğim bir takıma gitmek. İyiyim ve kendimi iyi hissediyorum. Ama gideceğim takımın durumunu da anlamam gerekiyor. Oynayabileceğim bir yere gitmeliyim. Çünkü her şey benim için bir iki gol attıktan sonra başlayacak. Yeniden başrol oyuncusu olabilirim. Buna inanıyorum" sözlerini kullandı.

Süper golcüyü Galatasaray'a Mondragon getirecek

Bu açıklamanın ardından gözler yönetime çevrilirken taraftarlarla barışmak isteyen Başkan Dursun Özbek'in Falcao'yu kiralayabilmek için sponsor aradığı ifade edildi.

MONDİ DEVREYE GİRECEK

Bonservisi Monaco'da olan Falcao'yu kiralamak isteyen Galatasaray'ın bu transferi gerçekleştirmek için eski kalecisi Mondragon'dan da yardım isteyeceği ifade edildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...