Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor'da Antalyaspor mesaisi başladı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Trabzonspor'da Antalyaspor mesaisi başladı

SPOR Haberleri  / AA

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Çaykur Rizespor'u 6-0 yenen Trabzonspor, 33. haftada 13 Mayıs Cuma günü deplasmanda Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı.

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Çaykur Rizespor'u 6-0 yenen Trabzonspor, 33. haftada 13 Mayıs Cuma günü deplasmanda Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Hami Mandıralı yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen idmanda, hafif sakatlıkları bulunan Ramazan Övüç ve Akakpo'nun takımdan ayrı koştuğu, Onur Recep Kıvrak'ın ise salonda çalıştığı belirtildi.

Antrenmanı Ahmet Saka ve Yeşilköy Şehit Haydar Arslan İlkokulu öğrencilerinin de ziyaret ettiği ve takımla fotoğraf çektirdiği kaydedildi.

"Ersun Yanal'ın alacaklarına ilişkin kulübe avukat geldi"
Bu arada Trabzonspor'un eski teknik direktörü Ersun Yanal'ın çalıştığı dönemdeki alacaklarına ilişkin kulübe avukat geldiği bildirildi.

Bordo-mavili yönetimin, Yanal'ın alacakları konusunda yeni bir ödeme planı yaparak anlaşmaya vardığı ve herhangi bir sorun bulunmadığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...