Erdal Sarılar: Son düdüğe kadar pes etmeyeceğiz

Düzenleyen:
Erdal Sarılar: Son düdüğe kadar pes etmeyeceğiz

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'un kulüp başkan vekili Sarılar, ligde kalma şanslarının devam ettiğini, Fenerbahçe maçının son düdüğüne kadar mücadelelerinin süreceğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'un kulüp başkan vekili Erdal Sarılar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin son haftasında yarın Fenerbahçe'yi konuk edeceklerini ve bu maçın kendileri açısından tarihi öneme sahip olduğunu belirtti.Her şeyin son maçların ardından şekilleneceğini ve artık söylenecek çok fazla bir şeyin olmadığını dile getiren Sarılar, "Son düdüğe kadar mücadelemizi sürdüreceğiz, pes etmeyeceğiz. Ligde kalma umudumuz son dakikaya kadar devam edecek." dedi.

Önceki sezonlarda da 2-3 kez kümede kalma mücadelesi verdiklerini ve hep ligde tutunmayı başardıklarını aktaran Sarılar, "Allah'ın izniyle ligde kalacağımızı umut ediyoruz. Sonuna kadar kovalayacağız. Umudumuz maçın son dakikasına kadar devam edecek. Daha önce ikinci ligde 3 takım arasından sıyrılarak ligde kalmıştık." diye konuştu.

Sivasspor'da eksikler
Kırmızı-beyazlı ekipte sakatlıkları nedeniyle sezonu kapatan Cicinho, Barrales ve Erkan Kaş'ın yanı sıra kart cezalısı Tanase ve Çağatay Çeken de Fenerbahçe karşısında forma giyemeyecek.

Medicana Sivasspor-Fenerbahçe karşılaşması 4 Eylül Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşmayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

751 günlük galibiyet hasreti
Geçen sezon ligde sahasında Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'a karşı galibiyeti bulunmayan Sivas temsilcisi, bu sezon da 3 ekibe karşı oynadığı 5 maçta 3 puan sevinci yaşayamadı.

Sezonun ilk yarısında deplasmanda Beşiktaş'a 2-0, Fenerbahçe'ye 2-1 yenilen Sivasspor, sahasında ise Galatasaray ile 2-2 berabere kaldı. Sivas temsilcisi, ligin ikinci yarısında ise deplasmanda Galatasaray'a 3-1, sahasında ise Beşiktaş'a 2-1 yenildi.

Sivasspor, üç büyüklere karşı son galibiyetini, 2013-2014 sezonunun 31. haftasında, 27 Nisan Pazar günü Sivas'ta Beşiktaş'ı 3-0 yenerek elde etmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...