HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Aziz Yıldırım Samandıra'ya çıkarma yaptı!

Düzenleyen: /
Aziz Yıldırım Samandıra'ya çıkarma yaptı!
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe, Haber

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertli kulübün Başkanı Aziz Yıldırım, kötü gidişe el koydu. Başkan, Samandıra'ya giderek önce idmanı izledi, sonra futbolcularla toplantı yaptı.

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında oynayacağı Kayserispor mücadelesinin hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-lacivertlilerde alınan kötü sonuçların ardından Başkan Aziz Yıldırım da, bugün Samandıra Can Bartu Tesislerinde yapılan antrenmanı izledi.

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında deplasmanda oynayacağı Kayserispor mücadelesinin hazırlıklarını bugün yaptığı çalışma ile sürdürürken, idmanı Başkan Aziz Yıldırım, yöneticiler İlhan Ekşioğlu, Ali Yıldırım ve Önder Fırat da takip etti.

Teknik Direktör Dirk Advocaat yönetiminde gerçekleşen antrenman ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Yaklaşık 1,5 saat süren çalışma, pas organizasyonlarıyla devam ederken, dar alanda yapılan çift kale maçlarla noktalandı.

Fenerbahçe, yarın yapacağı çalışmalarla Kayserispor maçı hazırlıklarını tamamlayacak ve ardından Kayseri’ye hareket edecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...