Feghouli heyecanlı

Düzenleyen:
Feghouli heyecanlı

SPOR Haberleri

Antalya’da 2 dakika şans bulan Cezayirli yıldız, bugün Aslantepe’de sarı-kırmızılı taraftarla buluşacak

Galatasaray’ın West Ham United’dan kadrosuna kattığı Sofiane Feghouli, sarı-kırmızılı formayla ilk defa Türk Telekom Arena’da maça çıkacak. Arka adalesindeki sakatlık sebebiyle gelir gelmez oynama fırsatı bulamayan Cezayirli futbolcu, geçen hafta Antalya deplasmanında ise yalnızca 2 dakika süre alabilmişti. Her geçen gün performansının artıran Feghouli nihayet bugün Galatasaraylı taraftarların önünde kendisini gösterme şansı bulabilecek. Ancak Igor Tudor ve kurmaylarının yaptığı toplantı sonucu Feghouli’nin yine sonradan oyuna girmesi ve 27 yaşındaki oyuncunun son 30-35 dakika sahaya sürülmesi kararlaştırıldı.

Gomis yine iştahlı
Galatasaray’ın Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis, bu sezon Süper Lig’de forma giydiği her maçta en az bir gol katkısı yaptı. Attığı 5 golün yanı sıra 2 de gol pası veren Senegal asıllı Fransız oyuncu Kasımpaşa maçında da gol sözü verdi. 

Hazırım hocam
Galatasaray’ın hocası Igor Tudor, Karabük’ten transfer edilen Latovlevici’ye bugünkü maç öncesi “Hazır ol” emri verirken tecrübeli futbolcu “Taraftarlarla buluşacağım bu maçı iple çekiyorum” cevabını verdi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...