Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Fenerbahçe'de Sadettin Saran'ın 2. kupa zaferi: Çok gurur duyuyorum

Fenerbahçe'de Sadettin Saran'ın 2. kupa zaferi: Çok gurur duyuyorum
Fotoğraf Başlığı Fenerbahçe'de Sadettin Saran'in 2. kupa zaferi: Çok gurur duyuyorum

20-21 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurulda Fenerbahçe'nin 38. başkanı seçilen Sadettin Saran, başkanlığının 17. gününde 2. kupa sevincini yaşadı. Mücadelenin ardından büyük mutluluk yaşayan Saran, "Biz en yukarıyı hedefliyoruz, sonuna kadar hep beraber gideceğiz. Takımı gördünüz, ruhu gördünüz. Müthiş bir inanç var ve bu sahaya yansıdı. Çok gurur duyuyorum" diye konuştu.

Kaydet
a- | +A

2025 Voleybol Kadınlar AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası'nda VakıfBank'ı 3-2 geçerek şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe'de Başkan Sadettin Saran, 2. kupasını kazandı.

BAKMADAN GEÇME
Şampiyonlar Kupası
HABER

Şampiyonlar Kupası'nda zafer VakıfBank'ı geçen Fenerbahçe'nin

3 GÜN SONRA KUPA SEVİNCİ YAŞADI

Fenerbahçe Beko, 38. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda Beşiktaş GAİN'i mağlup ederek kupanın sahibi oldu.

Fenerbahçe'nin yeni Başkanı Sadettin Saran, seçimden 3 gün sonra 38. Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın sevincini yaşayarak ilk kupasını kazandı.

BAKMADAN GEÇME
Livakovic kâbusu yaşıyor: Fenerbahçe
HABER

Livakovic kâbusu yaşıyor: Fenerbahçe'den ayrıldığına bin pişman

BAŞKANLIĞININ 17. GÜNÜNDE 2. KUPA

Ankara'da oynanan Şampiyonlar Kupası'nda karar setinde VakıfBank'ı 3-2 mağlup eden Fenerbahçe Medicana, altıncı kez kupayı müzesine götürdü.

21 Eylül'de Fenerbahçe'de göreve gelen Sadettin Saran, başkanlığının 17. gününde 2. kupa mutluluğunu yaşadı.

"FENERBAHÇELİLERİN İNANCI VARDI"

Maçın ardından Fenerbahçeli voleybolcuların ortaya koyduğu inanca vurgu yapan Sadettin Saran, "Burada sadece bir galibiyet yoktu. Fenerbahçelilerin inancı vardı. Başından sonuna kadar gurur duydum. Armanın hakkını, terleyerek fazlasıyla verdiler. Bu arada VakıfBank'ı da kutluyorum. Bugün dünyanın en iyi voleybolcuları buradaydı. Çok güzel bir maç oldu. Taraftarımız... Onlarsız olmazdı. Muhteşem bir gece oldu. E biraz da şansımız da vardı." şeklinde konuştu.

BAKMADAN GEÇME
Volkan Demirel, Süper Lig
HABER

Volkan Demirel, Süper Lig'e dönüyor: Fenerbahçe ile anılıyordu, sürpriz gelişme

"ÇOK GURUR DUYUYORUM"

Takımla gurur duyduğunu ifade eden Saran, "Biz en yukarıyı hedefliyoruz, sonuna kadar hep beraber gideceğiz. Takımı gördünüz, ruhu gördünüz. Müthiş bir inanç var ve bu sahaya yansıdı. Çok gurur duyuyorum." dedi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Diğer SPORLAR
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.