Konyaspor haftalar sonra...

Düzenleyen:
Konyaspor haftalar sonra...

SPOR Haberleri

Süper Lig'in 6. haftasında Atiker Konyaspor sahasında Teleset Mobilya Akhisarspor'u 2-0 mağlup ederek 3 maç sonra galibiyetle tanıştı.

Süper Lig'in 6. haftasında Atiker Konyaspor ile Teleset Mobilya Akhisarspor, Konya Büyükşehir Belediyesi Stadı'nda karşı karşıya geldi. 

Ev sahibi ekibin cezası nedeniyle seyircisiz oynanan mücadelede Teleset Mobilya Akhisarspor net pozisyonlara girse de ilk yarı 1-0 Atiker Konyaspor'un üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıda ise maçın kontrolünü elinde tutan Atiker Konyaspor, Eze ile bir gol daha buldu ve mücadele 2-0 sonuçlandı.

Atiker Konyaspor'da Skubic, penaltı atışından yararlanamadı.

Bu galibiyetin ardından Atiker Konyaspor puanını 6'ya çıkarırken, ligdeki ilk mağlubiyetini alan Teleset Mobilya Akhisarspor ise 10 puanda kaldı.

ATİKER KONYASPOR: 2 - TELESET MOBİLYA AKHİSARSPOR: 0

Stat: Konya Büyükşehir Belediye 
Hakemler: Özgür Yankaya, Baki Tuncay Akkın, Erdinç Sezertam
Atiker Konyaspor: Serkan Kırıntılı, Ali Turan, Jonsson, Moke, Skubic, Musa Araz (Dk. 81 Vedat Bora), Bourabia, Ömer Ali Şahiner, Milosevic (Dk. 90 Evouna), Eren Albayrak (Dk. 46 Eze), Fofana 
Teleset Mobilya Akhisarspor: Lukac, Miguel Lopes, Caner Osmanpaşa, Mustafa Yumlu, Ömer Bayram, Soner Aydoğdu, Sissoko (Dk. 59 Hora), Olcan Adın, Serginho, Larsson (Dk. 59 Emnes), Henrique (Dk. 68 Rodrigues) 
Goller: Dk. 18 Ömer Ali Şahiner, Dk. 72 Eze (Atiker Konyaspor) 
Sarı kartlar: Dk. 4 Musa Araz, Dk. 38 Ömer Ali Şahiner (Atiker Konyaspor), Dk. 44 Ömer Bayram, Dk. 58 Sissoko (Teleset Mobilya Akhisarspor)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...