Bennett tutulmuyor

Düzenleyen:
Bennett tutulmuyor

SPOR Haberleri

İrlandalı pedal Fethiye-Marmaris etabında da birinciliği kaptırmadı, genel klasman liderliğini sürdürdü

2017 Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun (TUR 2017) 3. etabını, Bora-Hansgrohe takımının İrlandalı sporcu Sam Bennett kazandı. Turun 3. etabı, Fethiye ile Marmaris arasındaki 128,6 kilometrelik parkurda düzenlendi. 33. kilometrede sona eren 2. kategori tırmanış haricinde genellikle düz yollardan geçen etaba, 99 sporcu katıldı. Son 6 kilometreye girilirken parçalanan ana grubun öndeki bölümünde tutunan Sam Bennett, 3 saat 25 dakika 26 saniyelik derecesiyle birinci oldu. Toplu finişe sahne olan etapta 2’nciliği, Trek-Segafredo’dan Edward Theuns, 3’üncülüğü ise BAE Takımı Emirates’ten Simone Consonni elde etti. Türkiye Milli Takımı’ndan Ahmet Örken de etabı 10. sırada bitirdi. TUR 2017’ye bugün Marmaris ile Selçuk arasındaki 4. etapla devam edilecek.       

TURKUAZ MAYOYU BIRAKMIYOR
Bennett hem genel klasman liderine verilen “turkuaz mayo”yu hem de sprint klasmanı liderliğini korudu. Bardiani CSF takımından Mirco Maestri tırmanış, Türkiye Milli Takımı’ndan Onur Balkan ise Türkiye Güzellikleri klasmanının zirvesinde kalmayı sürdürdü.

Hasan Sarıçiçek 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...