Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eren Derdiyok: Hepimiz bugünü bekliyorduk

Eren Derdiyok: Hepimiz bugünü bekliyorduk

SPOR Haberleri

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçında Galatasaray, sahasında Lokomotiv Moskova'yı 3-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Eren Derdiyok basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Şampiyonlar Ligi ilk maçına çıkmanın heyecanı içerisinde olduklarını belirten Eren Derdiyok, "Mutluyuz. İçerde oynadık ve herkes heyecanlıydı. Uzun zamandır bugünü bekliyorduk. Tabii ki iyi yaptığımız şeyler de oldu, kötü yaptığımız şeyler de. Üzerine çalışmamız lazım. Güzel bir galibiyetti. Çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

"HER ZAMAN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM"
Her zaman kulüp için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını ifade eden Derdiyok, "Ben her zaman elimden geleni yapıyorum. Bu oynadığım zaman da böyle, oynamadığım zaman da. Şansım yaver gidiyor, umarım her şey daha güzel olacak" dedi.

"ŞAMPİYONLAR LİGİ HERKESİN HAYAL ETTİĞİ BİR YER"
Attığı ikinci golle ilgili de konuşan Galatasaraylı futbolcu, "Tabii ki çalışıyorum. Şimdi yeni toplarla da çalışmaya başladım. Tabi sadece ben değil, hepimiz çalışıyoruz. Şampiyonlar Ligi hepimizin hayal ettiği bir yer. Biz de eksiklerimizi giderip, daha iyi olmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...