Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hedefteki adam Cocu da tablodan rahatsız: Kabul edilemez

Düzenleyen:
Hedefteki adam Cocu da tablodan rahatsız: Kabul edilemez

SPOR Haberleri

F.Bahçe’nin hocası “Saha içi ve saha dışında değişimden geçiyoruz. Ayağa kalkmalıyız ve bunu bireysel değil takım olarak yapmalıyız. Ligdeki durumumuz da kabul edilemez” dedi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, Spartak Trnava maçını değerlendirdi ama herkesin en çok merak ettiği konu kötü gidişattı. Rize maçı sonrası soru almadığı için gazetecilerden özür dileyen ve o an için çok büyük hayal kırıklığı yaşadığını ifade eden Hollandalı teknik adam yarınlar adına umutluydu. Zagreb deplasmanında ummadıkları bir sonuç aldıklarını ve şimdi iç sahada Spartak Trnava’yı misafir edeceklerini belirten Cocu “Gerek bu maç gerekse pazar günkü mücadele (Başakşehir) ayağa kalkmamız anlamında önemli sınavlar. Kalitemizi göstermek istiyoruz” diye konuştu.

Zamana ihtiyaç var

Cocu kötü gidişle ilgili ise “Herkes bu durumu değiştirmek için elinden gelen gayreti gösteriyor. Kimse mutlu değil, mutlu da olamaz zaten. Taraftar, kulüp, oyuncular mutlu değil. Sadece bireysel olarak performans almamalıyız. ‘Tek başına yapacağım’ düşüncesi olmamalı. Takım halinde başarmalıyız. Bireysel başaramazsınız. Bizim bu değişimi hep beraber bir yerlere ulaştırmamız gerek. Saha içi ve saha dışında değişimden geçiyoruz. Zamana ihtiyaç var. Değişim olurken doğal direnç süreci de yaşanacaktır. Ligdeki pozisyonumuz kabul edilemez. Farklı bir şeyler yapmamız gerektiğini göstermeliyiz” dedi. İstifasını verdiği yönündeki iddialara da değinen Cocu, “Böyle bir şey söz konusu değil. Comolli ile de sürekli görüşüyoruz ve hepimiz bu durumdan mutlu değiliz. Biz önümüzdeki maçları düşünüyoruz” diye konuştu.

H. ALİ KALDIRIM: Her şeyin farkındayız

Hasan Ali Kaldırım, Trnava maçını ve içinde bulundukları durumu değerlendirdi: Şu anda bulunduğumuz durumun farkındayız ve buradan çıkabilmek için hepimizin biraz daha fazla takım halinde sorumluluk alması gerekiyor. Çok konuşmak bir şey değiştirmiyor önemli olan sahada konuşmak. Reaksiyon göstermek. Trnava maçı ile çıkışa geçeceğimizi düşünüyorum.

Atmosfer büyüledi

Lille’den kiralanan Cezayirli Yassine Benzia, Fenerbahçe dergisine verdiği röportajda “Beşiktaş maçındaki atmosfer ve çıkan ses çok etkiledi ve büyüleyiciydi” dedi. Cezayirli ve Müslüman olduğu için futbola bir adım geriden başladığını da belirten Benzia “Burada her zaman ezan sesi var. Hiçbir şüphe duymadan, helal olduğunu bilerek yemek yiyebiliyorsunuz. Fransa’da hep balık yemek zorunda kalıyordum” diye konuştu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...