Aboubakar Kamerun'da otel yaptırıyor! Beşiktaş'tan 4 ay sonraki alacağını istemişti

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Aboubakar Kamerun'da otel yaptırıyor! Beşiktaş'tan 4 ay sonraki alacağını istemişti

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Vincent Aboubakar'un 4 ay sonraki maaşını neden istediği ortaya çıktı. Beşiktaş taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Kamerunlu santrfor, yatırımları nedeniyle yönetimden avans istemiş.

Beşiktaş'tan kavgalı ayrılan Burak Yılmaz'ın Vincent Aboubakar hakkındaki iddiası siyah-beyazlı camiada tepkiyle karşılandı. Burak Yılmaz, Kamerunlu golcünün 4 ay sonraki alacağını istediğini ve bu yüzden maçlara çıkmadığını söylemişti.

BEŞİKTAŞ "SAKATLIK" DEDİ

Beşiktaş, takımın eski teknik sorumlusu Burak Yılmaz'ın, Vincent Aboubakar'ın ileri vadeli ödemelerini talep edip, bu talebinin karşılanmamasından dolayı oynamak istemediği yönünde yaptığı açıklamalara cevap verdi.

Siyah-beyazlılar, iddiaların gerçeği yansıtmadığını, Kamerunlu futbolcunun son 4 maçta forma giyememesinin tek nedeninin sakatlık olduğunu belirtti.

KAMERUN'DA OTEL YAPTIRIYOR

Sabah'ta yer alan habere göre; Vincent Aboubakar, eşine ödeme yapmak için Beşiktaş'tan avans talebinde bulundu. Ayrıca Aboubakar paranın bir kısmıyla da ülkesinde inşa ettirdiği otelin giderini karşıladı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...