Arda Turan'ın yeni yazışmaları çıktı: Kendimi mahvettim, dilenci oldum!

Düzenleyen: / Kaynak: Akşam Gazetesi
- Güncelleme:
Arda Turan'ın yeni yazışmaları çıktı: Kendimi mahvettim, dilenci oldum!

Spor Haberleri  / Akşam Gazetesi

Bankacı Seçil Erzan tarafından dolandırıldığı iddia edilen Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan'ın yeni yazışmaları ortaya çıktı. Turan'ın mesajları okuyanları şaşırttı.

Aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Mert Çetin, Emre Çolak ve birçok ünlü ismi yer aldığı dolandırıcılık davasında yargılanan Seçil Erzan'ın Arda Turan ile yeni yazışmaları ortaya çıktı.

ARDA TURAN: DİLENCİ OLDUM

Akşam'dan Neslihan Keskin'in haberine göre, 7.5 milyon dolarını kaptırdığı Erzan'dan para isteyen Arda Turan'ın, "Bu gün kredi kartım kesiliyor. 6 Mart'a kadar ödemesi var. Bu günü hayatım boyunca unutmayacağım. Çok kötü hale düştüm. Ve kendime yakıştıramıyorum. Ödeme için arayan insanların telefonunu açamıyorum. Düştüğüm hale bak dilenci oldum." ifadesini kullandığı belirtildi.

Arda Turan'ın yeni yazışmaları çıktı: Kendimi mahvettim, dilenci oldum!

SEÇİL ERZAN'DAN ARDA TURAN'A: RAHAT UYU

Birikimlerinin büyük çoğunluğunu kaybettiği öne sürülen Arda Turan'ın bir diğer mesajında ise "Kendimi mahvettim. Yerin dibine girdim. Kredi falan çıkmıyorsa kendim halletmeye çalışacağım" dediği Seçil Erzan'ın ise "Canım kardeşim lütfen rahat uyu" karşılığını verdiği öğrenildi.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Akşam Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...