HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

BMW İstanbul’da üçüncü motosiklet bayiliğini açtı

Düzenleyen: /
BMW İstanbul’da üçüncü  motosiklet bayiliğini açtı
BMW Motorrad Showroom, Haber

T-Otomobil Haberleri

BMW Motorrad showroomlarıyla BMW marka motosikletlerin Türkiye’deki satış ve satış sonrası hizmetlerini gerçekleştiren Borusan Otomotiv Yetkili Satıcısı Borusan Oto, motosiklet tutkunları için yatırımlarını sürdürüyor.

BMW Motorrad showroomlarıyla BMW marka motosikletlerin Türkiye’deki satış ve satış sonrası hizmetlerini gerçekleştiren Borusan Otomotiv Yetkili Satıcısı Borusan Oto, motosiklet tutkunları için yatırımlarını sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl Avcılar’da motosiklet servisini devreye alan Borusan Oto, nisan ayı itibarıyla Avcılar şubesinde BMW Motorrad satış hizmetine de başladı. Borusan Oto Genel Müdürü Uğur Sakarya, 2017 yılı sonunda İstanbul Anadolu yakasında yapılan yeni yatırımla bir BMW Motorrad bayiliği daha açacaklarını söyledi. Sakarya, Avcılar showroomuyla satış adetlerini artırmayı hedeflediklerini de ifade etti. BMW, MINI, Land Rover ve Jaguar markalarının satış ve satış sonrası hizmetlerini sürdüren Borusan Oto, Avcılar yatırımının ardından İstinye ve Ataşehir şubeleriyle birlikte İstanbul’da üç noktada satış hizmeti verecek. Borusan, Esenboğa ile Adana’da yer alan BMW Motorrad showroom ve servisleriyle de Anadolu’daki faaliyetlerini başarılı bir şekilde sürdürüyor.

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...