Kral Agario Oynayın!

Kral Agario Oynayın!

TEKNOLOJİ Haberleri

Çok kişili oyunlar arasında son ayların en çok popüler olan oyunlarından bir tanesi Agario olmaktadır.

Çok kişili oyunlar arasında son ayların en çok popüler olan oyunlarından bir tanesi Agarioolmaktadır. nbsp; Agario, küçük topların kontrol edildiği ve küçük toplar yutarak daha büyük hale gelinmesinin amaçlandığı özel oyunlardan bir tanesidir. Bu oyun türü kısa süre içerisinde çok popüler olmuş ve bu sayede özel serverlar üzerinden de Agari okurularak oynanmaya başlanmıştır. nbsp; Agario oyununu oynamak isteyen kişiler için bu konuda oldukça fazla seçenek mevcuttur. Bu doğrultuda sizlerde kolay bir şekilde bu oyunu oynayabilir ve keyifli bir şekilde vakit geçirebilirsiniz. Agario oyununun hepsinde temel amaç aynıdır ve bu açıdan herhangi bir şekilde zorlanmadan sizde bu oyunu oynayabilirsiniz.

Agario konusunda Türkiye'de en çok tercih edilen http://www.kralagario.com/ adresi üzerinden hizmet veren Agario özel serverıdır. Kendi alanında oldukça iddialı olan ve Türkiye'deki en çok oyuncuya sahip olan bu server sayesinde sizlerde Kral agario oyununu oynama şansı elde edebilirsiniz. Siteye giriş yaptığınız da karşınıza oyun oynamak için yapabileceğiniz seçimler bulunmaktadır. Bu nbsp;bakımdan ilk olarak isminizi belirlemeniz nbsp;gerekir. Eğer isminizi belirleyemezseniz oyun tarafından size belirlenmiş olan isim atanacaktır. Bunun yanında ise sağ tarafta takım ya da diğer oyun türlerinin seçiminin yapılabileceği alan bulunmaktadır. Tüm bu ayarları yaptıktan sonra ise oyna tuşuna basmanız ile birlikte oyuna giriş yapabilirsiniz.

Oyun için daha fazla ayar yapmak ve seçenekler arasında seçim yapmak isteyen kişilerin ise ayarlar bölümüne tıklaması gerekmektedir. Ayarlar bölümüne tıklanması ile birlikte koyu tema, renksiz oyun, isimsiz oyun ya da sohbet alanının kapatılması gibi farklı seçenekler açılacaktır. Bu seçeneklere göre yapacağınız tercihler sonrasında oyuna giriş yapabilirsiniz. Oyna dediğiniz an itibariyle direkt oyun açılacaktır. Fakat oyunun hemen başlaması nedeniyle oyuncuların dikkat etmesi gerekmektedir. Oyunda hızlı bir şekilde hareket ederek kısa süre içerisinde büyümeniz gerekmektedir. Büyüdükçe daha küçük olan oyuncuları yeme şansınız olacaktır ve nbsp;oyundaki en önemli amaç da budur. Olabildiğince büyümenizve oyun ekranındaki en büyük top olmaya çalışmanız gerekmektedir.

Oyun oynanması sırasında farklı stratejiler de bulunmaktadır. Özellikle kaçarken space tuşuna basarak daha küçük parçalara bölünebilir ve böylece hızlı bir şekilde kaçabilirsiniz. Topun büyüklüğüne bağlı olarak bölünecek parça sayısı da artacaktır. Eğer uzaktaki birini yemek istiyorsanız space tuşuna basarak bölünebilir ve hızlı bir şekilde kişilerin üstüne gidebilirsiniz. Bu açıdan oyunda strateji yapan kişiler daha hızlı bir şekilde büyüyerek oyunda avantajlı duruma geçebilir. Oyunun arkadaşlar ile birlikte oynanması oyunu cazip hale getirmektedir. Bu açıdan tüm arkadaşlarınız ile birlikte aynı servera giriş yaparak bu eğlenceli oyun oynamaya başlayabilirsiniz.

Agario oyununda rekabetinde olması oyunu daha keyifli hale getirmekte ve daha fazla kişi tarafından oyunun oynanmasını sağlamaktadır. Oyunda ayrıca takım seçeneği de bulunmaktadır. Bu açıdan arkadaşların bir takım oluşturarak diğer oyunculara karşı mücadele etmesi de mümkündür. Yapacağınız takım oyunu ile birlikte tüm diğer oyunculara karşı rakip olacak ve kendinize zarar vermeniz de mümkün olmayacaktır. Bu nedenle takımı oyunun seçilmesi ile birlikte diğer takımlara karşı vereceğiz rekabet ile birlikte oyundaki eğlence daha da artırılabilir. Takım oyunu oynamak isteyen oyuncuların bu konuda oyun giriş ekranında ilgili seçimleri yapması gerekmektedir. Renge göre dahi takım olabilmek mümkün olduğu için oyun içinde sınırsız bir seçenek bulunmaktadır. Oyunda ayrıca sohbet alanı bulunması keyifli sohbetin yapılmasını, oyuncular arasındaki iletişimin kurulmasını sağlamaktadır. Sol alt köşede yer alan sohbet bölümüne sizlerde bir şeyler yazabilir ve diğer oyunculara mesajınızı iletebilirsiniz.

Bu bir ilandır

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...