iPhone 6S Plus 12 ülkede satışa çıkıyor

iPhone 6S Plus 12 ülkede satışa çıkıyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple, şimdiye kadarki en gelişmiş iPhone'lar olan iPhone 6S ve iPhone 6S Plus'ı 25 Eylül'de 12 ülkede satışa sunacağını açıkladı.

Apple, şimdiye kadarki en gelişmiş iPhone'lar olan iPhone 6S ve iPhone 6S Plus'ı 25 Eylül'de Avustralya, Kanada, Çin, Fransa, Almanya, Hong Kong, Japonya, Yeni Zelanda, Porto Riko, Singapur, Birleşik Krallık ve ABD'de satışa sunacağını açıkladı. Apple yeni modellerinin yanı sıra aksesuarlarını da satışa çıkaracak. Apple ayrıca iOS 9 işletim sisteminin şimdiye kadar en hızlı benimsenen iOS sürümü olduğu belirterek mobil aygıtların yüzde 50'sinden fazlasında kullanılmaya başladığını açıkladı.
İlk defa Apple'ın 9 Eylül'deki etkinliğinde tanıtılan iPhone 6S ve iPhone 6S Plus 3D Touch (3 boyutlu dokunuş) teknolojisi ile geliyor. Force Touch olarak da adlandırılan bu teknoloji ile siz ekrana uyguladığınız baskı düzeyinde içeriklere ulaşabiliyorsunuz. 


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...