Ücretli YouTube için geri sayım bitiyor

Düzenleyen: / Kaynak: TeknoKulis
Ücretli YouTube için geri sayım bitiyor

TEKNOLOJİ Haberleri  / TeknoKulis

Google'ın bir süre önce bahsettiği ve işi resmiyete döktüğü yeni servisleri Google Play Music/YouTube Red, yakın bir zamanda faaliyete geçiyor.

 Google'dan gelen bilgiler, bu servislerin birkaç gün içinde ilk olarak Amerika, Kanada, Birleşik Krallık, Fransa, Almanya ve Avustralya'da hizmete gireceği yönünde. Yine yakın bir zamanda diğer ülkelerde de servislerin aktif hale gelmesi bekleniyor.

Android ve iOS platformları için hazır olacak olan Google Play Music, aylık olarak 6 kişilik kullanım paketini 14.99 dolardan sunacak. Tabii bu serviste YouTube Red de var. Tek kişilik kullanım fiyatı ise, 9.99 dolar. Buradan da anlaşılacağı üzere Google, aile ve arkadaş gruplarının kullanımlarını önemsiyor.

Peki abonelik satın alınca neler olacak?

Aslında birçok teknolojiseverin mutlu olacağı şeyler yaşanacak diyebiliriz. YouTube videolarının öncesinde ve videolar oynatılırken karşımıza çıkan reklamlar artık olmayacak. Arkaplanda oynatma ve offline video playback özelliği gelecek. Eh, Google Play Music tarafında da 35 milyondan fazla müzik, reklamsız olarak sizi bekliyor olacak.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: TeknoKulis
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...