HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

PayPal, Mart ayında Türkiye'ye dönüyor

Düzenleyen: /
PayPal, Mart ayında Türkiye'ye dönüyor
Paypal, Paypal Türkiye, Haber

TEKNOLOJİ Haberleri

Dünyanın en büyük çevrimiçi ödeme platformlarından biri olan PayPal, Türkiye'ye geri dönme kararı aldı. PayPal'ın Mart ayı içerisinde Türkiye'de yeniden hizmet vermesi bekleniyor.

Mayıs 2016'da BDDK ile anlaşamama sonucu Türkiye'den çekilme kararı alan PayPal, Türk kullanıcılarını üzmüştü. PayPal ile alışveriş yapan veya bağış toplayan kullanıcılar PayPal'ın Türkiye'den çekilmesinin ardından farklı alternatifler aramış ancak PayPal kadar randımanlısını bulamamıştı.

BDDK, PayPal'dan Türkiye'de iş yapması için sunucularını Türkiye'ye taşımasını istemiş ancak bunu PayPal reddetmişti. Bu süreçte BDDK lisansı alamayan PayPal, sürpriz bir şekilde Türkiye'den çekildiğini duyurmuştu. PayPal bugün bir sürpriz haber ile daha karşımıza çıktı.

Açıklamalara göre; PayPal 2017'nin Mart ayında tekrar Türkiye'de hizmet vermeye başlayacak. Peki, BDDK'nın isteğini yerine getirmeyen PayPal şimdi nasıl bir yöntem ile ülkemizde faaliyet gösterecek?

PayPal, Cross Border sistemi ile sınır ötesinden Türkiye'de yeniden faaliyet gösterecek ve zaman içerisinde sunucularını Türkiye'ye de taşıyacak. Alınan bu kadar BDDK tarafından da onaylanmış durumda.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...