Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Samsung'tan tam ekranlı yeni telefon

Samsung'tan tam ekranlı yeni telefon

TEKNOLOJİ Haberleri

Daha önce Galaxy A serisinde Sonsuz Ekran'ın kullanılacağı raporlanmıştı. Şimdi de ortaya yeni bir kanıt çıktı. Görünüşe göre Galaxy A5'te çerçevesiz tam ekran var.

Samsung'un bir yandan Galaxy S9 ve S9+ üstünde çalışırken, yeni Galaxy A serisi telefonları da geliştirdiğini biliyoruz. Bu konu birçok kez farklı kaynaklar tarafından raporlanmıştı. Şimdi ise elimize bir kanıt geçti.

HTML5 testinde ortaya çıktı

HTML5 testinde SM-A530F model numaralı bir telefon tespit edildi. Bu model numarasının Galaxy A5'e ait olduğu söyleniyor. Ama işin ilginci ise ekranla ilgili detaylarda. Görünüşe göre telefonda 412 x 846 piksel çözünürlüğünde ve 18:5:9 oranına sahip ekran var. Bu oran Galaxy S8 ve Galaxy Note 8'le aynı. Durumu özetleyecek olursak HTML5 sonucu A5'de Sonsuz Ekran veya orijinal adıyla Infinity Display olduğunu gösteriyor. Samsung'un yeni A serisi telefonları ise ocak ayında tanıtması bekleniyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...