Vodafone’dan akıllı takip cihazı

Vodafone’dan akıllı  takip cihazı

TEKNOLOJİ Haberleri

Vodafone, V-Yaşam akıllı ürün ailesinde yeni bir inovasyona imza attı. Çocuk takip, evcil hayvan takip, araba takip ve çanta takip fonksiyonlarını tek cihazda toplayan Vodafone, yeni ürünü V-İzci ile kullanıcılara sevdikleri kişi ya da nesneleri uzaktan takip ederek güvende olup olmadığını anlama imkânı sunuyor.

ÖMER TEMÜR

V-Yaşam ürünlerinde V-Sim adı verilen bir akıllı sim kart kullanılıyor. Google Play ve Apple Store’dan ücretsiz indirilebilen V-Yaşam uygulaması üzerinden otomatik olarak aktif hâle gelen kart, hangi nesneye bağlanırsa onu akıllı hâle getiriyor. V-İzci, yalnızca bluetooth kullanan diğer takip cihazlarından farklı olarak çoklu izleme teknolojisiyle akıllı telefondan gerçek zamanlı olarak her şeyin konumunu görebiliyor. Uygulamada harita üzerinde güvenli alanlar belirlenip cihaz bu alanlara girdiğinde veya bu alanlardan ayrıldığında kullanıcıya uyarı gönderiliyor. V-İzci’nin takılı olduğu eşyalar hareket etmeye başladığında kullanıcıya hız uyarısı iletiliyor ve akıllı telefondaki uygulama aracılığıyla kullanıcı bilgilendiriliyor. Acil durum butonu sayesinde ise cihaz üzerinden takipçilere o anki konumu paylaşma imkânı sunuluyor. Bunlara ek olarak son bir  yıla kadar cihazın bütün konumları görülebiliyor. Cihaz V-Yaşam Tarifesi’ne ek ayda 44 TL’ye 12 ay taksitle satın alınabiliyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...