iPad'in rakibi sadece 380 lira

iPad'in rakibi sadece 380 lira

TEKNOLOJİ Haberleri

İngiliz perakende devi Tesco, teknoloji alanına bir adım atarak ucuz tablet bilgisayar geliştirdi ve lansmanını gerçekleştirdi.

Apple'ın tablet bilgisayarı iPad'e rakip olarak geliştirilen ve Huld adı verilen ürünün 120 pound yani yaklaşık 380 liradan satılacağı belirtildi. Piyasadaki en ucuz tablet bilgisayar olacak olan Huld'un, İngilterede 400 pounda satılan iPad karşısında güçlü bir rakip olabileceği düşünülüyor. Hürriyet'te yer alan habere göre, Google Android işletim sistemiyle geliştirilen ürün 7 inch ekran ve 16 nbsp;gigabyte hafıza kapasitesine sahip. Henüz satışına başlanılmayan Huld'ın, yeni yıla doğru mağazalara gelmesi planlanıyor. International Data Corp analistlerine göre 2013 yılı sonuna gelindiğinde bilgisayar, akıllı telefon ve tablet pazarının, bir önceki yıla kıyasla yüzde 28 oranında büyümüş olacağı öngörülüyor. aSöz konusu büyümenin büyük bir bölümünü ise akıllı telefon ve tablet bilgisayarların oluşturacağı belirtiliyor.(t24)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...