Google'dan duygulandıran açıklama: En çok Kemal Sunal arandı

Düzenleyen:
Google'dan duygulandıran açıklama: En çok Kemal Sunal arandı

TEKNOLOJİ Haberleri

Google Türkiye, henüz kısa süre önce açtığı Twitter hesabı üzerinden kullanıcılara 'Türkiye’de tüm zamanların en çok merak edilen sinema oyuncusu sizce kimdir?" şeklinde bir soru yöneltti. Bir süre sonra platform en çok aranan oyuncunun 'Kemal Sunal' olduğunu belirtti.

Teknoloji devi Google, Türkiye resmi hesabı üzerinden hem Türkiye'den hem de dünyadan çeşitli verileri kullanıcılara iletiyor. En çok aranan konuları ve isimleri gösteren Google Trends aracından da veriler paylaşan şirket temsilcileri, Türkiye'de tüm zamanların en çok aratılan oyuncusunun kim olduğunu sordu. Ardından bir ipucu veren yetkililer, "Tutmayın küçük enişteyi, salıverin gitsin" repliğini yazdı. Bir süre sonra ise "Kemal Sunal, Türkiye’de yapılan sinema oyuncusu aramalarının 1 numarasında yer alıyor." şeklinde bir

atarak sonucu duyurdu. 

Yeçilçam filmlerinin usta oyuncusu Kemal Sunal, 3 Temmuz 2000'de geçirdiği kalp krizi sonucu aramızdan ayrıldı.  Türk sineması tarihine damga vuran Sunal, komedi oyunculuğunda ise değişik tiplemeleri ile farklı bir heyecan sundu. Kemal Sunal, toplamda 82 filmde rol almıştır. 

EN ÇOK ARATILAN BURÇ 'KOÇ'

Twitter'a hızlı bir giriş yapan Google Türkiye, "Yeni biriyle tanışınca ilk önce burcunu soranlar burada mı? Size bir sorumuz var. Google Türkiye’de en çok aranılan burç hangisi?" şeklinde bir soru sordu. Bir süre sonra ekip, cevabın Koç burcu olduğunu açıkladı. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...