HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Barış Pınarı bölgesinde 11 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Barış Pınarı bölgesinde 11 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi
MSB, , Haber

TÜRKİYE Haberleri  / AA

Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı bölgesine sızma ve saldırı girişiminde bulunan 11 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, "Geçit vermeyeceğiz! Terör örgütü PKK/YPG'nin Barış Pınarı bölgesindeki güvenlik ve huzur ortamını bozmaya yönelik sızma ve saldırı girişimi, kahraman komandolarımız tarafından önlendi. 11 PKK/YPG'li terörist başarılı bir operasyonla amaçlarına ulaşamadan etkisiz hale getirildi." ifadelerine yer verildi.

NEREDEYSE 2 YIL OLDU: TERÖRE GEÇİT YOK 

Suriye'nin Tel Abyad bölgesinde 9 Ekim 2019'da başlatılan Barış Pınarı Harekatı'nın ardından kurulan üs bölgeleriyle yerel halkın güvenliği sağlanıyor.

Kahraman komandoların aldığı emniyet tedbirleri sayesine bölgede teröristlere geçit verilmiyor. Bu bölgede yaşayan Suriye halkının huzur ve güveni içinse 7/24 koordinasyon bu üs bölgesinden sağlanıyor.

Düzenleyen:  - TÜRKİYE
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...