Kasımpaşa: 2 - Fenerbahçe: 0

Kasımpaşa: 2 - Fenerbahçe: 0

FUTBOL Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe, Kasımpaşa'ya deplasmanda 2-0 mağlup oldu. Sarı-lacivertli takımın Kasımpaşa karşısındaki etkisiz futbolu Aykut Kocaman'a yönelik eleştirilerin dozajını arttırdı.

G.Saray'dan sonra ligin bir diğer yenilgisiz takımı F.Bahçe de şoku yaşadı. Aykut hocanın talebeleri hocasız K.Paşa'ya Uche ve Hüseyin'in golleriyle teslim oldu. Sarı-lacivertliler ortaya koyduğu futbolla S.O.S verdi...

AYKUT HOCA İSTİFA ETTİ; YILDIRIM REDDETTİ


KASIMPAŞA'DA NE OLDU?

UEFA Avrupa Ligi'nde 2 - 0 öne geçtiği maçta rakibi Marsilya ile son dakikada yediği golle 2 - 2 berabere kalan Fenerbahçe, ardından Süper Lig maçında Trabzonspor'a karşı vasat bir oyun ortaya koymuştu. Sarı - lacivertliler, hafta içinde sürpriz bir şekilde Metin Diyadin ile yollarını ayıran Kasımpaşa karşısında moral aradı.

FENER DÜŞÜK VİTESTE
Ligin yenilgisiz takımı F.Bahçe'yle aynı puandaki hocasız K.Paşa; önceki gün G.Saray'ın şok mağlubiyetiyle koltuğa yaklaşma fırsatını yakalamıştı. Ama Sarı Kanaryalar hiç de öyle bir görünümde değildi. Meireles takviyeli Fener rakip sahaya birinci viteste gitmeye kalkınca ilk kornerini 44. dakikada kullanabildi. K.Paşa; Uche-Adem mikserleriyle sarı-lacivertli tandemi hayli meşgul ederken; Paşa'nın baskılı orta bloğu da F.Bahçe'ye top yapma fırsatı vermedi. Pozisyon açısından fakir bir ilk 45 vardı sahada. 7'de az farkla dışarı giden Alex patentli vuruş; yine sambacının 22'deki frikiğinde Sow'un kafa vuruşunun az farkla autu boylaması notlarımız arasında. 33'teki Özer'in nefis pasında topu iyi bloke eden Adem'in altı pas solundan şutunda Yobo'nun yerinde hamlesi vardı bir de. İşte koca ilk yarıda topu topu bu kadar heyecan...

PAŞA İKİNCİ YARIDA VURDU
İkinci yarı ilkinin aksine hareketliydi. Aykut hoca takımına Kuyt-Caner takviyesi yaptı. 52'de çok önemli fırsat harcadı K.Paşa. Özer'in frikiğini Yalçın kafayla altı pasa indirdi; Uche bomboş kaleye vuramadı topu. Hemen ardından gelişen pozisyonda yine Uche'nin vuruşunda top direkten dışarı gitti. 57'de Mehmet Topal'ın o bilinen füzelerinden birinde Isaksson başarılıydı. Fener rakip sahaya daha çok gidiyordu ama pozisyon da veriyordu. 60. dakikada Sancak'ın soldan ortasını harika göğüsleyen Adem Büyük, bekletmeden vurdu; top yine direkte patladı. Paşa nihayet aradığı golü 73. dakikada buldu. Hüseyin Kala'nın soldan enfes asistinde Uche, 'Bunu da kaçırmam artık' dedi; ufak bir dokunuşla kaleye bıraktı topu: 1-0. 77'de sahanın yıldızı Adem'in nefis pasında ilk golün asistini yapan Hüseyin karşı karşıyada Volkan'ı avlayarak skoru ilan etti: 2-0.

MAÇIN TABLOSU

Stat: Recep Tayyip Erdoğan
Hakemler: İlker Meral, Cem Satman, Hakan Yemişken
Kasımpaşa: Isaksson, Abdurrahman Dereli, Yalçın Ayhan, Elyasa Süme, Sancak Kaplan, Djalma, Kerem Şeras, Ernst, Özer Hurmacı (Dk. 67 Hüseyin Kala), Adem Büyük (Dk. 78 Ali Bilgin), Uche (Dk. 74 Santiago Garcia)
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Egemen Korkmaz, Yobo, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topuz, Mehmet Topal, Meireles (Dk. 76 Krasic), Stoch (Dk. 46 Caner Erkin), Alex (Dk. 46 Kuyt), Sow
Goller: Dk. 73 Uche, Dk. 77 Hüseyin Kala (Kasımpaşa)
Sarı Kart: Dk. 55 Elyasa Süme (Kasımpaşa)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...