"Olimpiyatlarda zirve yaparız"

"Olimpiyatlarda zirve yaparız"

VOLEYBOL Haberleri

Bayan Voleybol Milli Takımı'nın en etkili ismi Neslihan Darnel, olimpiyatlar için iddialı konuştu. Başarılı voleybolcu, "Filenin devleriyle başa baş mücadele sergiledik. Londra'ya yeni bir destan yazmak için gidiyoruz" dedi.

ÖZEL HABERHÜSAMETTİN ACAR(Fotoğraflar: Ali YEDEK) Voleybolun simge ismi Neslihan Darnel'le, Londra yolculuğuna çıkmadan önce Burhan Felek Spor Salonu'nda konuştuk. Türkiye'nin voleybolda dünya devleri arasına ismini yazdırdığını söyleyen Neslihan, "Sultanlar olarak hep birlikte birçok ilki yaşıyoruz. Avrupa'da ve Dünyada çok önemli turnuvalarda kürsüye çıktık. Bizden sonra geleceklere çok iyi bir örnek olduk. Olimpiyatlarda da başarılı olacağımıza inanıyorum. Gerçi grubumuzda olimpiyat şampiyonu Brezilya, çok güçlü bir ABD ve Çin var... Ancak onlarla başa baş mücadele sergiledik. Bu gruptan çıkacağımıza inancımız tamdır" dedi. BAŞARININ SIRRI SEVGİBayan voleybolunun etkili ismi Neslihan, daha uzun süre voleybol oynayacağını söyledi. Başarılı voleybolcu, "Şimdilik formumun zirvesindeyim ve en az 35 yaşına kadar oynamak istiyorum. Çünkü gerek Milli Takım'da gerekse kendi takımımda öyle bir takım ruhu oluşturduk ki, kopmak çok zor. Özellikle Milli Takım'da herkes birbirini seviyor ve yardımcı oluyor. Başkanımız Ünal Bey'den malzemecimize kadar büyük bir uyum içerisindeyiz. Başarımızın ana sebebi çok çalışmak ve birbirimize inanmaktır. Bu başarı bizi Londra'da da kürsüye çıkaracaktır" diye konuştu.ARTIK BİZ DE GÜÇLÜYÜZ "Biliyorsunuz çok zorlu turnuvalar yaptık ve dünyanın en güçlü ülkeleriyle oynadık. Bu maçlar bizim kendimizi tanımamızı ve neler yapabileceğimizi gösterdi. Artık bir Brezilya, bir Çin ya da ABD karşısında oynarken heyecanlanmıyoruz. Yalnızca voleybolcumuzu ve gücümüzü sahaya yansıtıyoruz. Federasyonumuzun bize sunmuş olduğu imkanlar da çok iyi. Onlar ve Türk halkı bize güveniyor, biz de bu güveni hak etmeye çalışıyoruz" dedi.VOLEYBOLU KIZIM DA SEVİYOR Neslihan Darnel'e voleybol sahalarında büyüyen kızı Zeynep'i nasıl yetiştireceğini sorduk. Gülümsedi, "Voleybolu çok seviyor. Son 3-5 yılda voleybolumuzun almış olduğu yol ve bizlerin yoğun maç ve kamp trafiğinden dolayı kızıma hep özlem duydum. Yeterince ilgilenemedim. Başka bir yol bulduk ve onu sık sık salonlara getirmeye başladım. Dolayısıyla voleybolu çok seviyor, şimdiden oynamaya başladı bile. Kendisi hangi sporu benimserse, o yolda yürüsün isterim" dedi.BAYRAĞI TAŞIMAK ONUR Voleybolun sultanı Neslihan Darnel, Olimpiyat Bayrağını kendisinin taşıyacak olmasına da çok sevindiğini söyledi. Neslihan, "Benim için bir ülkenin bayrağını taşımak çok büyük bir onur. Doğrusu beni bu şerefli olaya layık görenlere çok teşekkür ediyorum. Olimpiyatlarda ülkesini temsil edecek olan tüm sporcular bu onurlu görev layıktır. Verilen görevi en iyi şekilde yapacağım" diye konuştu.KARABIYIK: BU BAŞARI HEPİMİZİN Yarım asır sonra ilk kez olimpiyatlarda ülkemizi temsil edecek olan Bayan Voleybol Milli Takımımız, teknik heyet ve Federasyon Başkanı Erol Ünal Karabıyık, basına topluca poz verdi. Başkan Karabıyık, "Biz ne yaptıysak sizlerin desteğiyle yaptık. İddialı konuşmayı sevmem ama bu takım Londra'da da büyük işler yapacak. Bu başarı hepimizin" diye konuştu
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...