Maçın oyuncusu Isabelle Haak'a 'matkap seti' hediye edildi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Maçın oyuncusu Isabelle Haak'a 'matkap seti' hediye edildi

VOLEYBOL Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Imoco Conegliano forması giyen Isabelle Haak, geçtiğimiz günlerde görenleri şaşkına çeviren bir hediye aldı. Maçın en iyi oyuncusu seçilen İsveçli pasör çaprazına karşılaşma sonunda matkap seti hediye edildi.

VakıfBank'tan ayrıldıktan sonra İtalyan ekibi Imoco Conegliano'ya transfer olan Isabelle Haak, başarılı performansı kadar kendisine karşılaşma sonrası sunulan hediyeyle de gündemde.

Takımının Firenze ile oynadığı maçta 18 sayı üreten ve yüzde 69'lık hücum yüzdesi yakalayan başarılı İsveçli pasör çaprazı, ayrıca Firenze maçında 2 servis sayısı da üretti. Maçın en iyi oyuncusu seçilen Isabelle Haak'a karşılaşmanın ardından sunulan hediye ise spor camiasının oldukça ilgisini çekti.

Haak, başarılı performansın ardından matkap setiyle ödüllendirildi. Takımın sosyal medya hesabında paylaşılan fotoğraf kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Maçın oyuncusu Isabelle Haak'a 'matkap seti' hediye edildi

YILIN SPORCUSU ADAYI

İsveç'te 25'inci kez düzenlenen Spor Ödülleri'nde Yılın Kadın Sporcusu adayları arasında Isabelle Haak da yer aldı. Isabelle Haak, bu alanda adaylar arasındaki tek voleybolcu oldu. Isabelle Haak dışında Tove Alexandersson, Sandra Naslund ve Sarah Sjöström de Yılın Kadın Sporucus adayları arasında gösterildi.

Düzenleyen:  - VOLEYBOL
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...