Nuri'li Real Madrid turu garantiledi

- Güncelleme:
Nuri'li Real Madrid turu garantiledi

Futbol Haberleri

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçında Real Madrid, Kıbrıs Rum kesiminin Apoel takımını deplasmanda 3-0 yenerek rövanş için avantajlı bir skor elde etti. Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, kart cezalısı olan Xabi Alonso'nun yerine sürpriz bir kararla Nuri Şahin'i ilk 11'de oynattı. Diğer çeyrek final maçında ise Chelsea, Benfica'yı deplasmanda 1-0 yendi.

nbsp;UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final ilk maçlarından ikisi oynandı. Kıbrıs Rum kesiminin Apoel takımıyla deplasmanda karşılaşan İspanya'nın Real Madrid takımı, karşılaşmayı 3-0 kazanarak tur için büyük avantaj sağladı. GSP Stadı'nda oynanan karşılaşmada Real Madrid'in gollerini Karim Benzema (Dk. 74 ve 90) ve Kaka (Dk. 82) attı. Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, kart cezalısı olan Xabi Alonso'nun yerine sürpriz bir kararla Nuri Şahin'i ilk 11'de oynattı. 84 dakika forma giyen Nuri, özellikle maçın ilk yarısında sahanın en iyi ismi olarak göze çarptı. Top çalan, Real Madrid'in ataklarını organize eden Nuri, maç eksikliğinin etkisiyle ikinci yarı daha düşük bir performans gösterdi. Real Madrid'de ilk sezonunu geçiren ve sakatlıkların da etkisiyle oynama şansı bulmakta zorlanan Nuri, bu zamana kadar kolay sayılabilecek rakiplere karşı toplam 6 maçta (2 Kral Kupası, 2 Şampiyonlar Ligi, 2 lig) oynatılmıştı. Real Madrid'deki diğer milli futbolcu Hamit Altıntop ise karşılaşmada yedek kulübesinde kaldı. Şampiyonlar Ligi'nde diğer çeyrek final maçında ise İngiltere'nin Chelsea takımı, Portekiz'in Benfica takımını deplasmanda 1-0 yendi ve rövanş için nbsp;avantajlı bir skor elde etti. Chelsea'nin golünü 75. dakikada Salomon Kalou attı. Karşılaşmaların rövanşları 4 Nisan'da oynanacak. ''Devler Ligi''nde yarın çeyrek finalde Marsilya-Bayern Münih ve Milan-Barcelona maçları yapılacak. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...