İşte Cimbom'un son gözdesi: Andy Carroll

İşte Cimbom'un son gözdesi: Andy Carroll

FUTBOL Haberleri

İngiltere'nin en ciddi yayın organlarından Bloomberg TV ile The People gazetesi, Liverpol'un dev golcüsünün Galatasaray'ın transfer kıskacında olduğunu ileri sürdü.

G.Saray'da başkan Ünal Aysal'ın "çilek" diye tabir ettiği dünya yıldızının kim olacağı merakla beklenirken, İngiltere'den gündemi sarsacak flaş iddialar geldi. Ada'nın en saygın yayın organlarından olan Bloomberg'te yayınlanan 'Business Week' adlı programda, sarıkırmızılıların Liverpool'un İngiliz milli forveti Andy Carroll'a talip olduğu duyuruldu. Cimbom'un bu transferde yalnız olmadığı, West Ham'ın da Liverpool'un yol vermek istediği 23 yaşındaki golcüyle ilgilendiği ve 1 yıllık kiralama bedeli karşılığı 2 milyon sterlin'i (yaklaşık 2 milyon 550 bin euro) gözden çıkardığı vurgulandı. nbsp;Programda, Galatasaray'ın ise Carroll'a karşılık Liverpool'a iki ayrı teklifte bulunduğu ileri sürüldü. İlki 1 yıllık kiralık olan teklifte, Cimbom'un Kırmızılar'a 2.5 milyon sterlin'lik (yaklaşık 3 milyon 190 bin euro) bir öneri sunduğu belirtilirken, Liverpool'un masasında Galatasaray'dan gelen 12 milyon sterlin'lik (15 milyon 300 bin) futbolcuyu bonservisiyle alma teklifinin de bulunduğu vurgulandı. İngiltere'nin The People gazetesi de G.Saray'ın Carrol için Newcastle United ile yarıştığını yazdı. Öte yandan Liverpool menajeri Brendan Rodgers ise, yıldız futbolcunun takımda kalmasını istediğini açıkladı. nbsp;(Fotomaç)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...