Bıçaklandı ama yine de saldırganı alt etti

Bıçaklandı ama yine de saldırganı alt etti

YAŞAM Haberleri

İngiltere'de Taitex Phlamachha isimli şahıs, koluna saplanan 15 santimlik bıçağa rağmen saldırganı altetmeyi başardı.

Phlamachha, Kent şehrindeki olayda sapı kırılıp vücudunun içinde kalan bıçağa rağmen polis gelinceye kadar saldırganı 15 dakika tuttu. nbsp;
38 yaşındaki adam, karısı Asha ile yürürken aniden bir saldırgan tarafından duvara yapıştırıldı ve cebindeki paraları vermesi istendi. Karatede kara kuşak sahibi olan Phlamachha, önce kendisine bulaşmaması konusunda saldırganı uyardı, dinlemeyince saldırganı yakalayıp yere indirdi. Boğuşma sırasında koluna bıçak saplanan adam, sapı kırılarak tamamen kolunun içinde kalan bıçağa rağmen polis gelinceye kadar 15 dakika saldırganı tuttu ve polise teslim etti.
Gurka olan ve daha önce Irak ve Afganistan'da İngiltere ordusunda görev yapan Phlamachha, vücuduna bıçak saplandığını ancak bıçağın sapını yerde görünce fark ettiğini söyledi. Saldırgan hapse atıldı.
Nepalli bir halk olan Gurkalar, savaşlardaki acımasızlıklarıyla meşhurlar. İngiltere ordusu eskiden beri bunları savaşlarda kullanıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...