Başbakan, Almanya gezisini iptal etti

- Güncelleme:
Başbakan, Almanya gezisini iptal etti

TÜRKİYE Haberleri

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Afganistan'da 12 Mehmetçiğin helikopter kazasında şehit düşmesinin ardından bugün Almanya'ya günü birlik yapacağı seyahati iptal etti.

Köln'de "Avrupa Gençlik ve Spor Çalıştayı"na katılımı planlanan ve Bochum'da da Avrupa kategorisinde kendisine verilecek olan ödülü almak üzere Steiger Ödülü Töreni'ne katılması öngörülen Başbakan Erdoğan, iptal kararını akşam saatlerinde verdi. Başbakanlık, gün içinde törenlere ilişkin TV frekans bilgilerini geçmesine karşın, Erdoğan'ın şehit haberleri nedeniyle Almanya'ya gitmeme kararı aldığı kaydedildi. Başbakanlık Basın Merkezi, iptal kararını gece 23.15'te yaptığı kısa açıklamayla duyurdu. nbsp;Söz konusu ziyaret 26 Kasım'da sindirim ameliyatı geçirdikten sonra yurt dışı gezilerine ara veren Erdoğan'ın 135 gün sonra ilk yurt dışı gezisi olacaktı. nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...