HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

El Salvador'da 7.4 büyüklüğünde deprem

Kaynak: AA
El Salvador'da 7.4 büyüklüğünde deprem

DÜNYA Haberleri  / AA

El Salvador açıklarında meydana gelen 7,4 büyüklüğündeki deprem ile 5,4 büyüklüğündeki artçı şokun ardından yapılan tsunami uyarısı kaldırıldı. Depremde ölen ya da yaralanan olmadı.

El Salvador açıklarında meydana gelen nbsp;7,4 büyüklüğündeki deprem ile 5,4 büyüklüğündeki artçı şokun ardından yapılan nbsp;tsunami uyarısı kaldırıldı. Hawaii'deki Pasifik Tsunami Merkezi, dün yerel saatle 22.37'de San nbsp;Miguel'in 138 kilometre güneybatısında, denizin 53 kilometre derinliğinde meydana nbsp;gelen depremin ardından Acajutla açıklarında 10 santimetrelik küçük bir tsunami tespit edildiğini açıkladı. Depremden bir saat sonra kaydedilen 5,4 büyüklüğündeki artçı şokun ise, aynı bölgede denizin 57,8 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirtildi. nbsp;El Salvador'un yanı sıra Kosta Rika, Nikaragua, Honduras, Guatemala, Panama ve Meksika'yı kapsayan tsunami uyarısı daha sonra kaldırıldı. nbsp;Depremde ölen ya da yaralanan olmadı. nbsp;

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...