HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Sezon sonunda kesin gidiyor

Kaynak:
- Güncelleme:
 Sezon sonunda kesin gidiyor

Futbol Haberleri  / 

Beşkitaş'ta artık 'sorun adam' haline gelen Ricardo Quaresma ile yolların ayrılacağı öğrenildi. Yönetimin en iyi teklifi beklediği Portekizli yıldızın Katar ya da Rusya'ya gitmesi an meselesi...

Beşiktaş'ın, Ricardo Quaresma ile yollarını ayırması artık an meselesi... Kendisinden çok şey beklenen ama bir türlü takıma gereken katkıyı yapamayan, bununla birlikte disiplinsiz davranışlarıyla düzeni bozan Quaresma'nın sezon sonunda Kara Kartal'la bağlarının kopacağı öğrenildi. Katar ya da Rusya'ya gitmesi beklenen Portekizli futbolcuya en iyi teklifin buradan geleceğini ümit eden Siyah-Beyazlı yönetim, Avrupa'dan gelecek herhangi bir transfer girişimine de sıcak bakıyor. Ancak Avrupa'daki takımların, Q7'ye pek sıcak bakmadığı konuşuluyor.

Mendes de devreye girdi

Kartal'dan yılda 3.5 milyon Euro alan yıldız oyuncu, bu açıdan takımın en çok kazanan ismi konumunda yer alıyor. Ancak sezon içinde sürekli düşüş yaşaması, zaman zaman patlama yapması, artık yönetimin de Q7 konusunda olumsuz düşünmesine yol açtı. Takındığı tavırlar yüzünden ona en büyük desteği veren taraftarların da artık 'dur' dediği Quaresma için ünlü menajer Jorge Mendes'in arayış içine girdiği ifade edildi. (Fanatik)

Futbol
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...