Londra çıkarması

Londra çıkarması

FUTBOL Haberleri

Siyah-beyazlılar Emirates ve Wembley Stadı'nı incelemek üzere İngiltere'ye gitti.

Beşiktaş yönetimlerinin son yıllardaki en büyük hayali olan yeni stat projesi için siyah-beyazlılar nihayet somut adımlar atmaya başladı. Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın, stadın aynı yerde yeniden yapılacağını açıklamasından sonra geçtiğimiz günlerde IMG Worldwide-Doğuş şirketiyle bir anlaşma imzalayan Beşiktaş Yönetimi, dün de Londra'ya adeta çıkarma yaptı. Başkan Fikret Orman, 2. Başkan Ahmet Nur Çebi ve Genel Sekreter Mesut Urgancılar; Arsenal'in Emirates Stadı ve Wembley'de incelemelerde bulunmak üzere dün Londra'ya gitti. IMG Worldwide-Doğuş şirketinin bu iki statta yaptığı faaliyetleri inceleyecek olan siyah beyazlı heyet, yeni İnönü Stadı projesinde de nasıl bir yol izleyeceklerini yeniden gözden geçirmiş olacak.


BİZİMKİ BAŞKA OLACAK
Londra seyahati ile ilgili bilgi veren Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Ekibimizle beraber İngiltere'deki bazı statları incelemeye gidiyoruz statları gezerken bazı maçları izleyeceğiz. Oradaki partnerlerimizle toplantılarımız var. İnşallah pazartesi günü devam edecek. Beşiktaş'ın kendi stadı hiçbir stada benzemeyecek. Detayları düşünülmüş ve tüm problemleri çözülmüş bir stadımız olacak" diye konuştu. Futbol takımının durumu ve transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Orman, "Transfer çalışmaları devam ediyor. Futbol komitemiz bu işle ilgileniyor. Takımın oynadığı oyundan mücadelesinden ve takımın ruhundan acayip derece memnunum. Maç esnasında yaptığımız hatalar var onları da düzelteceğiz. Bursa maçındaki futbol beni tatmin etti" diye konuştu. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...