Soyunma odasında yumruk yumruğa

 Soyunma odasında yumruk yumruğa

FUTBOL Haberleri

Trabzonspor - Fenerbahçe maçının ilk yarısında yaşanan gerilim soyunma odası koridorlarına da yansıdı. Fenerbahçeli futbolcu Semih Şentürk'ün de Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'i yumrukladığı iddia edildi.

Avni Aker'de olay var! Trabzonspor taraftarları Emre'nin erken golünden sonra çılgına döndü. Sert geçen karşılaşmanın ilk yarısında gerginlikler yaşanırken tribünlerden atılan maddeler nedeniyle de oyun zaman zaman durdu. Maçın 15. dakikasında Fenerbahçe, kazandığı korner atışını taraftarların sahaya attığı yabancı maddeler nedeniyle 4 dakika gecikmeli kullandı. nbsp;Yabancı maddelerin atılmasının ardından Stoch, kafasını tutarak yere düştü. nbsp;Taraftarların tepkilerinin sürmesi üzerine teknik direktör Şenol Güneş, tribünlere sakinleşmeleri yönünde uyarıda bulundu. Sahaya da giren Güneş, Emre Belözoğlu ile de kısa bir süre konuştu. nbsp;Taraftarların sakinleşmesi üzerine maç yeniden başlarken saha dışında tedavisi tamamlanan Stoch da oyuna tekrar dahil oldu.

OLAYLI GEÇEN MÜCADELEDEN KARELER / FOTO GALERİ

Korner atışlarını kullanmakta sahaya atılan maddeler nedeniyle güçlek çeken Fenerbahçe'de 28. dakikada Emre Belözoğlu da kafasına gelen madde nedeniyle kendini yerde bulan bir başka oyuncu oldu.

ZOKORA - EMRE KAPIŞTI
Mücadelede ilk yarının uzatma dakikalarında; Zokora, Emre Belözoğlu'na sert bir müdahelede bulunurken saha içi bir anda karıştı. Devre arasında soyunma odası koridorlarında ise Tolga Zengin ile Fenerbahçe tercümanı Samet Güzel arasında arbede yaşandı. Polis, olayları yatıştırdı. Şenol Güneş de Emre'nin yanına giderek sakin olmasını istedi. nbsp;Maçın ilk yarısının bitiş düdüğünün ardından Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Aykut Kocaman da sahaya girerek maçın hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu ile görüştüler. nbsp;

OLAYLI GEÇEN MÜCADELEDEN KARELER / FOTO GALERİ

DEVRE ARASINDA KAVGA ÇIKTI
Fenerbahçeli futbolcular soyunma odasına giderken, nbsp;Trabzonspor başkanı Sadri Şener, futbolcu Semih Şentürk ile söz düellosuna girdi. nbsp;Semih Şentürk'ün Şener'i yumrukladığı iddia edildi. nbsp;İkinci yarının başlaması ile birlikte sahaya yabancı maddeler yağmaya devam etti. Kafasına çakmak isabet eden Emre Belözoğlu bir kez daha yerde kaldı.90 dakikanın tamamlanmasının ardından tartışmalar devam etti.

58'İNCİ DAKİKADA PROTESTO
Karşılaşma öncesi Trabzon'da Atatürk Alanı'nda toplanarak 'İsyan Sokakta İnsaf arıyor' sloganıyla gerçekleştirdikleri yürüyüş ile Hüseyin Avni Aker Stadı'na gelen binlerce taraftar, maç içerisinde de protestolarını sürdürdü. Kale arkasında bulunan taraftar gruplarınca başlatılan organizasyonla taraftarlar, maçın 34'üncü dakikasında 'Temiz futbol, alın teri ve emeği' simgeleyen beyaz atletlerini sahaya attı. Normal sezonun 33'üncü haftasındaki Fenerbahçe maçında da aynı şekilde gerçekleştirilen protesto gösterisinde taraftarlar 3 Temmuz'dan itibaren yaşanan 'Şike' sürecine ilişkin haksızlığa uğradıklarını savunarak, "Alın teri ve emeği" simgelediğini düşündükleri beyaz atletleri üstlerinden çıkararak sahaya attı. Trabzonspor taraftarları, karşılaşmanın 58'inci dakikasında da Türkiye Futbol Federasyonuna yönelik protesto gösterilerinde bulundu. 58'inci maddenin değiştirilmesine tepki gösteren bordo-mavili taraftarlar, 58'inci dakikada sahaya maytaplar atarken ellerindeki beyaz kartonlarla da protesto yaptı. nbsp;




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...