Gerilim hattı

Gerilim hattı

FUTBOL Haberleri

Şota F.Bahçeli futbolcuların küfürlerinden şikayet etti. Volkan'la-Yalçın maç sonunda kapıştı

Her maçını kazanmak zorunda olan F.Bahçe dün K.Paşa önünde üç puanı aldı ama maç esnası ve sonrası yaşananlar geceye damga vurdu. İlk yarıyı mağlup kapatan F.Bahçeli oyuncuların ikinci yarıya çıkarken Kasımpaşalı futbolculara, "Şampiyon mu olacaksınız, niye maça bu kadar asılıyorsunuz" şeklinde çıkıştığı iddia edildi. Maç içinde de Emre'nin bir pozisyonda çift sarıdan atılmasını bekleyen Paşa yedek kulübesinin ayağa kalkması üzerine Belözoğlu'nun kulübeye küfürler yağdırdığı belirtildi. K.Paşa çalıştırıcısı Şota Arveladze, "Türkçe bildiğime utandım. F.Bahçeli futbolcular bize ana avrat küfür yağdırdı. Ben buraya küfür yemeye gelmedim" açıklaması yaptı.


SABANCI'NIN YANINDA KÜFÜR
Maç içinde de çok gergin olan Volkan Demirel'in bir pozisyonda Adem Büyük'e hırsla koşarak küfürler savurduğu ifade edildi. Bu esnada olayın hemen yakınında olan hakem Hüseyin Sabancı'nın olaya sessiz kalması Paşa'da öfkeye sebep oldu. Forvet Adem Büyük, "F.Bahçe'de yaşını başını almış futbolcuları terbiyeye davet ediyorum" çıkışı yaparak Volkan'a tepki gösterdi. nbsp;Maç sonrası da Volkan Demirel koridorda rastladığı K.Paşa stoperi Yalçın'a, 'Senin benimle ne sorunun' var diye bağırdı. Yalçın'ın karşılık vermemesi üzerine bu defa otoparkta Paşa otobüsünün yanına gidip bağıran Volkan futbolcunun üzerine yürüyünce diğer futbolcular olay yumruklaşmaya varmadan nbsp;
araya girdi. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...