Costa aşkı depreşti

Costa aşkı depreşti

FUTBOL Haberleri

Valencia satmak istemiyor, Aykut Kocaman ısrarla istiyor. F.Bahçe, Tino Costa'nın peşini bırakmıyor. Pazarlıklar kıran kırana sürerken, Villarrealli Valero B planı olarak bekliyor.


Şampiyonlar Ligi'nde büyük hedefler koyan Teknik Direktör Aykut Kocaman, Tino Costa'ya F.Bahçe forması giydirebilmek için yönetime baskı yapıyor. Valencia'nın "Satmayı düşünmüyoruz" açıklamasına rağmen sarı-lacivertli yönetim, yine İspanyol ekibinin kapısına dayanmış durumda. Kocaman'ın Costa'da bu kadar ısrarcı olmasının en büyük sebebi ise Arjantinlinin Mehmet Topal ile olan muhteşem uyumu. Costa-Mehmet Topal ikilisinin birlikte oynadıkları maçlarda Valencia'nın sadece 3 mağlubiyet alması Aykut Hoca'yı cezbediyor. Valencia Sportif Direktörü Braulio Vazquez, Costa'nın kalmasını isterken, teknik direktör Pellegrino kesin bir karar vermiş değil. F.Bahçe'nin en büyük umudu ise oyuncusunun transferini isteyen menajer Munoz.


FENER'İN TAVANI KUYT
Orta alana takviye yapmakta kararlı olan Aykut Kocaman'ın Costa'nın olmaması halinde takımda görmek istediği isim ise Villarreal'de forma giyen Borja Valero. 27 yaşındaki İspanyol'un 12 milyon euroluk bonservis bedeline rağmen sarı-lacivertliler, daha önce de görüştükleri Villarreal ile dirsek temasını koruyor. F.Bahçe'nin futbolcular için belirlediği tavan fiyat ise 2 milyon 850 bin euro. Bu rakamın perde arkasında ise Kuyt transferi yatıyor. Ali Yıldırım'ın yıllık 3.5 milyon euro talep eden Hollandalı yıldıza, "Yönetim olarak bir karar aldık. En fazla vereceğimiz rakam 2 milyon 850 bin euro" demesi üzerine, Kuyt'ın, "Buna saygı duyarım. Ancak hiç kimsenin benden 1 euro daha fazla almasını da kabul etmem" dediği ve tarafların bu söz üzerinden el sıkıştığı öğrenildi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...