Vakıfbank'a set vermedi! Şampiyonlar Kupası Fenerbahçe Opet'in

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Vakıfbank'a set vermedi! Şampiyonlar Kupası Fenerbahçe Opet'in

VOLEYBOL Haberleri

Son dakika haberine göre; voleybolda 2022 Kadınlar Spor Toto Şampiyonlar Kupası'nı VakıfBank'ı 3-0 yenen Fenerbahçe Opet kazandı. Fenerbahçe Opet'te en skorer isim 20 sayıyla Arina Fedorovtseva olurkeni karşılaşmanın en skorer ismi ise 22 sayıyla VakıfBank'ın yeni transferi Paola Egonu oldu.

Son dakika voleybol haberi: Türk kadın voleybolunun en önemli takımları arasında yer alan Fenerbahçe Opet ve VakıfBank, 2022 Kadınlar Spor Toto Şampiyonlar Kupası maçında karşı karşıya geldi.

Geçen sezon Sultanlar Ligi ve Kupa Voley’de şampiyon olarak kupayı müzesine götüren VakıfBank ile kupa finalisti Fenerbahçe Opet, Burhan Felek Spor Salonu'nda karşılaştı. Büyük heyecanla beklenen karşılaşmada sarı-lacivertliler 25-23, 25-21 ve 25-21'lik setlerle 3-0 galip ayrıldı.

Sarı lacivertliler, bu sonuçla birlikte kupayı dördüncü kez müzesine götürdü.

EN SKORER EGONU

Fenerbahçe Opet'te Arina Fedorovtseva 20 sayı kaydederek takımının en skorer ismi olurken, karşılaşmanın en skorer ismi ise 22 sayıyla VakıfBanklı Paola Egonu oldu.

Salon: Burhan Felek
Hakemler: Nurper Özbar, Tuncay Sevim
Vakıfbank: Cansu Özbay, Gabi, Zehra Güneş, Paolo Egonu, Nika Daalderop, Kübra Akman, Ayça Aykaç (L), Chika Ogbogu, Buket Gülübay, Ioana Carutasu, Derya Cebecioğlu
Antrenör: Giovanni Guidetti
Fenerbahçe Opet: Anna Lazareva, Arina Fedorovtseva, Eda Erdem Dündar, Buse Ünal, Cristina De Souza, Aslı Kalaç, Gizem Örge (L), Fernanda Silva, Meliha Diken
Antrenör: Zoran Terzic
Setler: 23-25, 21-25, 21-25
Süre: 82 dakika (27, 27, 28)

Düzenleyen:  - VOLEYBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...