VakıfBank CEV Şampiyonlar Ligi'ne 3-0'lık Kızıl Yıldız galibiyetiyle başladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
VakıfBank CEV Şampiyonlar Ligi'ne 3-0'lık Kızıl Yıldız galibiyetiyle başladı

VOLEYBOL Haberleri

VakıfBank, 5 kez şampiyonluk yaşadığı CEV Şampiyonlar Ligi’nde yeni sezona Sırbistan temsilcisi Kızıl Yıldız'ı 3-0 mağlup ederek başladı. Sarı-siyahlılar 10 kez kürsüde yer aldığı CEV Şampiyonlar Ligi’nde 5 şampiyonlukla en çok zafer kazanan takım konumunda.

VakıfBank, CEV Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk hafta maçında Sırbistan temsilcisi Kızılyıldız'ı 3-0 yendi. Maçın en değerli oyuncusu milli pasörCansu Özbay oldu.

CEV Şampiyonlar Ligi’nde yeni sezonun başlıyor olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren VakıfBank’ın İtalyan Başantrenörü Giovanni Guidetti, “Şampiyonlar Ligi’nde yeni bir maceraya başlıyor olduğumuz için çok heyecanlıyız. Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nin seviyesi daha da yükseldi. Şampiyon olmak isteyen birçok takım var. Şampiyonlar Ligi bizim için her zaman çok önemli bir turnuva oldu. Yeni bir sezona başlıyor olduğumuz için çok mutluyuz. Çok heyecanlı ve zorlu bir sezon olacak” ifadelerini kullanmıştı.

https://twitter.com/VakifBankSK/status/1600520996112502787

Salon: VakıfBank Spor Sarayı

Hakemler: Eldar Zulfugarov (Azerbaycan), Alexandoros Mylonakis (Yunanistan)

VakıfBank: Cansu Özbay, Bajema, Zehra Güneş, Egonu, Derya Cebecioğlu, Ogbogu (Ayça Aykaç, Karutasu, Buket Gülübay, Bahar Akbay)

Kızılyıldız: Denysova, Canak, Helic, Zivojinovic, Markovic, Cirovic (Durdevic, Sajic, Taubner, Rodic)

Setler: 25-15, 25-21, 25-9

Süre: 63 dakika (22, 23, 18)

VakıfBank CEV Şampiyonlar Ligi'ne 3-0'lık Kızıl Yıldız galibiyetiyle başladı

 

 

Düzenleyen:  - VOLEYBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...