İstanbul'da satır ve sopalarla hırsız avı

/ Kaynak: DHA
İstanbul'da satır ve sopalarla hırsız avı

YAŞAM Haberleri  / DHA

İstanbul Eyüp'te, hırsızlık olaylarının artması üzerine gece sokağa dökülen vatandaşlar, ara sokaklarda satır, pala ve sopalarla hırsız avına çıktı.

Eyüp, Karadolap Mahallesi'nde son günlerde hırsızlık olaylarının artması üzerine vatandaşlar harekete geçti. Mahalle sakinleri sokak başlarında nöbet tutup, gece saatlerinde devriye gezmeye başladı. Vatandaşlardan bazıları ise ara sokaklarda satır, pala ve sopalarla hırsız aradı. Son bir aydır sık sık yaşanan hırsızlık olaylarından şikayetçi olduklarını belirten mahalle sakinleri, sokak aralarında aydınlatmaların da yetersiz olduğuna dikkat çekerek yetkililerinden yardım istedi. Polis ekipleri, vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelerek mahalle sakinlerinin şikayetlerini dinledi. Mahalleli sabaha kadar sokak aralarında hırsızlara karşı nöbet tutacaklarını söyledi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...