Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kütahya'da dehşet! Evlilik teklifini kabul etmeyince...

/ Kaynak: DHA
Kütahya'da dehşet! Evlilik teklifini kabul etmeyince...

YAŞAM Haberleri  / DHA

Kütahya'da Şerafettin Akan, evlilik teklifini kabul etmeyen Şenay Namaz ile ablası 40 yaşındaki Nuray Namaz'ı tabancayla yaraladıktan sonra intihar etti.

Olay, akam saatlerinde Sultanbağı Mahallesi Karpuz Ahmet Sokak'ta meydana geldi. İzmir'de oturan Şerafettin Akan aynı kentte tanıştığı Şenay Namaz'a evlilik teklifinde bulundu. Şenay Namaz teklifi kabul etmeyerek Kütahya'da oturan ablasının evine geldi. Şerafettin Akan da İzmir'den 34 DK 5637 plakalı otomobille Kütahya'ya gelerek Şenay Namaz'ın kaldığı ablasının evine gitti. Şerafettin Akan evde bulunan Şenay Namaz ve Nuray Namaz'ı tabancasıyla rehin alınca, komşuları durumu polise bildirdi. nbsp;


Polis ekipleri eve ulaşmadan Şerafettin Akan abla-kardeşi evden dışarı çıkardı. Şerafettin Akan ile Şenay Namaz arasındaki tartışma sokakta da devam etti. Şerafettin Akan polis ekiplerinin geldiği görünce tabancayla ateş ederek Şenay Namaz'ı sağ kolundan, ablası Nuray Namaz'ı da bacaklarından ve kasığından yaraladı. Akan daha sonra tabancayı şakağına dayayarak ateşledi. Şerafettin Akan olay yerinde yaşamını yitirirken yaralanan abla-kardeş ambulansla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. nbsp;

nbsp;Kütahya'da dehşet! Evlilik teklifini kabul etmeyince...


Ölen Şerafettin Akan'ın da cesedi otopsi için aynı hastanenin morguna götürüldü. Olay sırasında Şerafettin Akan'ın tabancasından çıkan kurşunlardan birinin polis aracının kapısına isabet ettiği, ancak polislerden yaralananın olmadığı belirtildi. Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.
nbsp;Kütahya'da dehşet! Evlilik teklifini kabul etmeyince...
nbsp;Kütahya'da dehşet! Evlilik teklifini kabul etmeyince...


YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...