HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Genç kız babasını darp edenlerin iş yerini bastı!

Kaynak: İHA
Genç kız babasını darp edenlerin iş yerini bastı!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bir kişi, araç kiraladığı iş yeri sahipleri ve arkadaşları tarafından darp edildi. Babasının darp edildiğini öğrenen genç kız ortalığı yıktı.

İzmit Sefa Sirmen Küçük Sanayi Sitesi'nde çalışan bir kişi, iddiaya göre araç kiraladığı iş yeri sahipleri ve arkadaşları tarafından darp edildi. Babasının darp edildiğini öğrenen genç kız ise, suçladığı kişilerin iş yerlerinin camlarını kırdı. İzmit Sefa Sirmen Küçük Sanayi sitesinde Çelik Kontrüksiyon işi yapan ve sürekli aynı yerden araç kiralayan Orhan Çolak (49) iddialara göre alacak verecek meselesi nediniyle kiraladığı iş yeri sahibi ve arkadaşları tarafından darp edilerek yol kenarına atıldı. Kandıra Dalca Köyünde annesi ile yaşan 4 çocuk babası Çolak önceki akşam iş çıkış saati sürekli araç kiraladığı şahıslar tarafından araca alınarak darp edildi. Çolak'ı feci şekilde darp eden yaklaşık 10 kişi Çolak'ı Gölcük yolu üzerinde yol kenarına atarak kayıplara karıştı.
Genç kız babasını darp edenlerin iş yerini bastı!
Arkadaşına haber veren Çolak, özel bir araçla Kocaeli Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada tedavi altına alınan Çolak'ın kızı Simge Çolak, babasının darp edildiğini öğrenince sinir krizi geçirdi. Hastaneye gelen Simge Çolak, babasını tanınmaz halde görünce kendinden geçti. Sürekli bağırmaya başlayan kız babasını bu hale soktukları iddia edilen oto kiralama firmasının iş yerine gitti. Eline aldığı taşlarla iş yerinin camlarını kıran Simge Çolak içeri girerek iş yeri sahibi ile tartıştı. Sinirlerine bir türlü hakim olamayan kız ikinci bir taşı daha alarak tekrar iş yerine attı.
Genç kız babasını darp edenlerin iş yerini bastı!

"10 KİŞİ ÜSTÜME ATLADI"
Darp edilen Orhan Çolak, hastanede tamamlanan tedavisinin ardından taburcu edildi. Başından geçenleri anlatan Orhan Çolak, iş çıkışı araç kiraladıkları şirketin çalışanlarının kendisini aradığını belirterek "Rent a Car'dan araba kiralamıştım. 3 aydır biniyordum. Arkadaşlar ödeme ile ilgili sıkıntı çıkınca 10 kişi akşam yolumu kesip darp ettiler. Arabaya biner binmez 10 kişi birden üstüme atladı. Beni darp ettikten sonra yol kenarında araçtan attılar. Arkadaşımı aradım onunla birlikte hastaneye geldim. Tedavim tamamlandı, savcılığa gidip suç duyusunda bulunacağım" dedi.
İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri sinirli kızı ve iş yeri sahibi A.T.'yi ifadelerinin alınması için polis aracına alarak karakola götürdü. İşyeri sahibi A.T. ise olayın kendileri ile hiçbir alakası olmadığını, Orhan Çolak'ı darp eden kişilerin kendi firmalarından araç kiralayan kişiler olduğunu söyledi. Polis ekipleri iş yerine zarar veren kız ile iş yeri sahibini ifadesini almak üzere Saraybahçe Karakoluna götürdü. Meydana gelen olay nedeniyle iş yerinde maddi hasar meydana gelirken polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...