Okul servisinde boğazı kesilerek öldürülen öğrenci toprağa verildi

/ Kaynak: İHA
Okul servisinde boğazı kesilerek öldürülen öğrenci toprağa verildi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana'da okul servisinde kız meselesi yüzünden tartıştığı arkadaşı tarafından boğazı kesilerek öldürülen lise öğrencisinin cenazesi toprağa verildi.

26 Mart Perşembe günü Yüreğir ilçesi Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Özel Erkan Anadolu Teknik Meslek Lisesi öğrencisi Doğuş Reyhan Eroğlu (17) ile kız meselesi yüzünden tartıştığı aynı yaştaki arkadaşı M.A. tarafından okul servisinde bıçaklanarak ağır yaralandı.Atar damarının kesilmesi nedeniyle ağır yaralanan Eroğlu, yoğun bakım servisinde yaşam mücadelesini bu sabah kaybetti. Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından Eroğlu'nun cenazesi, toprağa verilmek üzere Yumurtalık ilçesine götürüldü. Eroğlu'nun cenazesi yakınlarının gözyaşları arasında Kuşpınarı Mahallesi'nde toprağa verildi.Cenazeye katılan Eroğlu'nun arkadaşları, Doğuş ile M.A.'nın çok iyi arkadaş olduklarını, yaşanan olaya çok şaşırdıklarını anlattı.Olaydan sonra yakalanan katil zanlısı M.A. çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanmıştı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...