İnek firarda

/ Kaynak: İHA
İnek firarda

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bilecik'te besihaneden kaçan büyükbaş hayvanlar, şehir turu attıktan sonra geldikleri yoldan tekrar besihanelerine geri göndüler.

Bilecik merkez Ertuğrulgazi Mahallesi Yediler Caddesi üzerinde bulunan bir besihaneden kaçan 2 inek 1 düve, şehir turu yaptıktan sonra geldikleri yoldan besihaneye geri döndüler. Besihaneden kaçan büyükbaş hayvanlar cadde üzerinde Ertuğrulgazi Lisesi üzerinden Osmanlı Tuğrası bulunduğu Bilecik-Bozüyük karayoluna indiler. Burada trafiği tehlikeye sokan büyükbaş hayvanları çevredeki vatandaşların kovalamasının ardından aynı güzergah üzerinden besihanelerine döndüler. Yol boyunca kenarlardaki çiçekleri yiyen büyükbaş hayvanlar, arada bir bağırmayı da unutmadılar. Öte yandan sürücüler, istiflerini bozmandan giden büyükbaş hayvanlar yoldan çekilene kadar beklemek zorunda kaldılar.
İnek firarda

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...