Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bir babanın feryadı: 'Yoksa IŞİD'e mi verildi'

Bir babanın feryadı: 'Yoksa IŞİD'e mi verildi'

YAŞAM Haberleri

Adana'da çalışmaya gitmek için evden çıkıp dönmeyen 15 yaşındaki Tuba Maaşoğlu'nun babası kızının IŞİD'e verilmesinden korkuyor.

Adana Merkez Seyhan İlçesi'nde oturan Tuba Maaşoğlu (15), 29 Temmuz'da ailesine destek olmak için 1 haftadan bu yana kasiyer olarak çalıştığı markete gitmek için sabah saatlerinde evden ayrıldı.

100 LİRA ALMIŞTI


Ancak bir önceki akşam da işyerinden, 'Evin elektrik ve su faturasını yatıracağım' diyerek 100 lira alan genç kız, ortadan kayboldu. Kızlarının yaşamından endişe eden ailesi, polis ve Cumhuriyet Savcılığı'na kayıp başvurusu yaptı.

EVİ ARAYIP KİMLİK NUMARASINI İSTEDİ


Evden ayrılırken yanına cep telefonunu ve kıyafet almadan giden genç kızın, kandırıldığını tahmin eden inşaat işçisi babası Şahan Maaşoğlu (51), şöyle dedi: "Kızım kandırıp götürenler ya satacak, ya da Suriye'ye kaçırıp IŞİD'e teslim edip canlı bomba yapacaklar. Gittikten sonra 2 kez telefonla, gizli numaradan aradı. Nüfus cüzdanını götürmediği için TC kimlik numarasını bilmiyordu, ısrarla onu istedi. Öyle olunca aklıma yurt dışına kaçıracakları geldi. Kızımı ya satacaklar, ya da IŞİD'e teslim edip canlı bomba olmasını sağlayacaklar."

Bir babanın feryadı: 'Yoksa IŞİD'e mi verildi'


"NE OLURSA OLSUN KABÜLÜMÜZSÜN"


Kızının gittiği günden beri uyuyamadığını söyleyen annesi 47 yaşındaki Fatma Maaşoğlu ise "Nasıl gitti, kim kandırdı bilmiyorum, gizli numaradan telefonla arayıp konuşuyor, sonra da 'anne beni kurtarın' diyerek kapatıyor. Hayatından endişe ediyorum. Evladım, kızım, sen bizim yavrumuzsun. Birilerine kanmış, inanmış olabilirsin. Ne olursa olsun, ne yaşarsan yaşa kabulümüzdür. Yeter ki sen evine dön. Ya da nerede olduğunu belirten bir işaret ver, gelip seni alırız" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...