Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşten çıkarılan çoban, patronun oğlunu öldürdü

İşten çıkarılan çoban, patronun oğlunu öldürdü

YAŞAM Haberleri

İşten çıkarıldığı gerekçesiyle tartıştığı patronunun oğlunu pompalı tüfekle vurarak öldürdüğü öne sürülen çoban, tutuklandı

Bursa'da, sattığı küçükbaş hayvanın parası sahte çıkınca işten çıkarılan ve bu nedenle tartıştığı patronunun oğlunu pompalı tüfekle vurarak öldürdüğü öne sürülen çoban, tutuklandı.
Alınan bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesi Yunuseli Mahallesi'ndeki çiftlikte patronu Fatih Bayramça'nın oğlu Eray Bayramça'yı (17) öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan zanlı Birkan Ö, Bursa Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye gönderildi.
Zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Öte yandan, Birkan Ö'nün emniyetteki ifadesinde "İşten çıkarılma olayının ardından konuşmak için beni çiftliğe çağırdılar. Burada aramızda tartışma çıktı. Ben de yanımdaki tüfekle korkutmak için havaya ateş ettim. Sonra çocuğun vurulduğunu gördüm. Nasıl olduğunu anlamadım" dediği öğrenildi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...