Çarptığı kadını yerde bırakıp kaçtı!

Çarptığı kadını yerde bırakıp kaçtı!

YAŞAM Haberleri

Bursa'da yaya geçidinden geçen kadına motosiklet çarptı. Motosikletinden inip kadının durumunu kontrol eden sürücü, sonrada aracıyla olay yerinden kaçtı.

Kaza, Bursa'nın Osmangazi ilçesinde meydana geldi. Rahime B. (44), karşıdan karşıya geçmeye çalışırken duran arabaların arasından gelen bir motosiklet çarptı. Talihsiz kadın çarpmanın etkisiyle yere yığıldı. Kazayı gören vatandaşlar hemen yardıma koştu. Kadına çarpan sürücü de motosikletten inip Rabia B.'nin yanına geldi, ancak daha sonra vatandaşların dalgınlığından faydalanarak motosikletini alıp olay yerinden kaçtı. Sürücünün kaçtığını fark eden birkaç vatandaş motosikletin arkasından baksa da plakayı alabilen olmadı. Başından yaralanan evli ve iki çocuk annesi Rahime B., olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Öte yandan kaza anı ve sürücünün kaçışı ise, saniye saniye güvenlik kameralarına takılırken, polis motosikletin plakasını ve kaçan sürücüyü bulmak için soruşturma başlattı. ##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...