Alacak-verecek kavgası kanlı bitti

/ Kaynak: İHA
Alacak-verecek kavgası kanlı bitti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana'da patron ile eski çalışanı arasında çıkan alacak-verecek kavgası kanlı bitti.

Olay, Seyhan ilçesi Bülent Angın Bulvarı üzerindeki bir kafenin önünde meydana geldi. İddiaya göre, hasarlı araçların dosya takip işini yapan İhsan Ersoy'un yanında çalışan Kemal Bozkurt (27) kısa bir süre önce işten ayrıldı. Bozkurt, kendisine 600 bin lira borcu olduğu iddia ettiği patronu İhsan Ersoy'u konuşmak için kafeye çağırdı. Burada bir süre konuşan ikili arasında kısa bir süre sonra tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyeceğini düşünen İhsan Ersoy, kafeye oğlu Semih Ersoy'u (27) çağırdı. Kafeye gelen Semih Ersoy, babası ile tartışan Kemal Bozkurt'a silah ile iki el ateş etti.
“SEVDİKLERİM İÇİN HERKESİ ÖLDÜRÜRÜM”
Bozkurt, olay yerine çağrılan ambulans ile Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralı Bozkurt, ameliyata alındı. Şüpheli Semih Ersoy ise polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. Sağlık raporu için Adana Adli Tıp Birimi'ne getirilen Ersoy, soru soran gazetecilere “Sevdiklerim için herkesi öldürürüm” dedi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...