Türkiye ve Dünyadan Bağımsız, Nitelikli Yazarlar Yesiltopuklar.com 'da!

Türkiye ve Dünyadan Bağımsız, Nitelikli Yazarlar Yesiltopuklar.com 'da!

YAŞAM Haberleri

Yesiltopuklar.com diğer kadın platformlarından farklı olarak okuyucularına kaliteli içeriği tüketmeye teşvik ediyor.

Muhafazakar giyim, moda, sağlık, psikoloji, hukuk, mimari, kadın ve aile alanlarında uzman ve akademisyen yazar ve editör tarafından geliştirilen, geniş içerik ağıyla Türkiye'nin muhafazakar kadınlara yönelik öncü ve en profesyonel platformu olan www.yesiltopuklar.com yeni dönemde yenilikleri de beraberinde getiriyor.

Dünya çapında dijital yayıncılık deneyimi giderek büyüyor. Genç bir internet girişimcisi olan Saliha Esma Çelik tarafından 2009 yılında kurulan YeşilTopuklar web portalı, bu büyümeye oldukça iyi bir noktadan yaklaşıyor ve içerik geliştirmenin gücünü keşfederek dünyanın her yerinden bağımsız yazarları www.yesiltopuklar.com çatısı altında topluyor.

Yeni nesil muhafazakar kadının dijital yaşam rehberi olan Yesiltopuklar.com diğer kadın platformlarından farklı olarak okuyucularına kaliteli içeriği tüketmeye teşvik ediyor. Özgün ve kaliteli içeriği ile altı yıldır internet kullanıcılarının aşina olduğu site, yeni dönemde ziyaretçilerine alışveriş olanağı da sunuyor.

Ağırlıklı olarak giyim ve moda haberleri ile muhafazakar kadının iş ve günlük yaşamındaki ihtiyaçlarını hedef alan içerikler hazırlayan YeşilTopuklar ekibi yeni dönemde moda editörlerince seçilen ürünleri de satışa sunuyor. Stil ve kombin önerilerinin ulaşılabilirliğini merakla bekleyen ziyaretçi kitlesi, alışveriş alanının açılışının üzerinden henüz çok kısa bir süre geçmesine rağmen büyük ilgi gösterdi. Türkiye'de yayıncı siteler içerisinde bir ilk olarak hayata geçirilen bu proje dijital yayıncılık alanında pek çok yeniliğin de geliştirilebileceğini gösteriyor.

Sistemin işlerlik kazanmasıyla beraber farklı proje ve yenilikler de geliştireceklerini söyleyen Saliha Esma Çelik, altı yıldır yoğun bir biçimde içerik geliştirmeye odaklandıklarını ve son bir yıldır ise alışveriş bölümünün alt yapı çalışmaları üzerinde çalıştıklarını söylüyor.

İlandır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...