Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sahte içkiyi kendileri için yapmışlar!

/ Kaynak: İHA
Sahte içkiyi kendileri için yapmışlar!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Sahte içki ile yakalanan şebeke polislere, 'Ağabey biz geniş bir aileyiz. Kendimiz içmek için üretiyoruz, satmıyoruz' dedi...

Antalya'da düzenlenen operasyonda 560 şişe 'sahte içki' ele geçirilirken, 6 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin polislere, "Ağabey biz geniş bir aileyiz. Kendimiz içmek için üretiyoruz, satmıyoruz" dediği ileri sürüldü. Antalya Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) Mali Suçlar Büro Amirliği ekipleri, 1,5 aylık teknik ve fiziki takibin ardından kaçak içki imalatı yapıldığı ileri sürülen imalathanelere operasyon yaptı. Evlerinde kurdukları imalathane ile kaçak içki ürettikleri iddia edilen M.A., S.Ç., M.M., A.R.Ç. ,İ.Y. ve S.B. gözaltına alındı. Yapılan aramada ise 560 şişe sahte içki, çok sayıda bandrol ve boş içki şişesi ile kapak ele geçirildi. Şüpheliler emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.


Şüphelilerin baskın yapan polislere, "Ağabey biz geniş bir aileyiz. Kendimiz içmek için üretiyoruz. Satmıyoruz" dediği ileri sürüldü.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...