Boş arazide cesedi bulunan Suriyeli'yi akrabaları öldürmüş...

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Boş arazide cesedi bulunan Suriyeli'yi akrabaları öldürmüş...

YAŞAM Haberleri  / DHA

Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi'nde, boş arazide cesedi bulunan Suriyeli'nin, parası için akrabaları tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Akçakale'nin Yenişehir Mahallesi'nde geçen 29 Eylül günü boş arazide battaniyeye sarılı erkek cesedi görenler durumu polise bildirdi. İhbar üzerine araziye gelen ekiplerin yaptığı incelemede, boğularak öldürülen yarı çıplak kişinin Suriye uyruklu Helal Alshaal olduğunu belirledi. İnceleme başlatan polis, cesedin cebindeki bir kartta telefon numarası buldu. Telefon numarasının öldürülen Alshaal'a ait olduğu belirlendi. Telefonun kullanılmaya devam ettiğini saptayan polis, yaptığı takip sonunda cinayeti Alshaal'ın akrabası da olan Ahmet Abuful ve Mustafa Nimer'in işlediğini belirledi. 
Adresin belirlenmesinin ardından gözaltına alınan ve cinayeti Alshaal'ın parasını almak için işlediklerini itiraf eden 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...